CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

fredag 24 april 2009

Nar bebisen ar borta....

.... ligger katten i vagnen!

Sofia hade sovit sin middagslur ute pa verendan i gar och nar hon vaknat igen gick vi upp for att packa upp vaskorna fran sverigeresan. Nagon timme senare kom vi ner igen och mottes av foljande syn! Smurfy riktigt gottade sig dar i vagnen :-).

Nu ar vi alltsa tillbaka i Bristol igen efter en suveran 'semester' i Sverige. Vi var hemma lange nog att verkligen hinna traffa alla i lugn och ro och samtidigt hinna ta det lugnt och bara vara vi tre. Vadret har varit helt fantastiskt med sol och runt 15 grader nastan hela var vistelse sa vi kan verkligen inte klaga! Aven om vi langtade efter Ben sa kandes det lite sorgligt att lamna sverige och aka tillbaks till Bristol igen. Men val tillbaka kanns det knappt som om vi varit ivag alls.

I Bristol hade Ben varit upptagen med att fixa har hemma. Nu kan man nog faktiskt saga att vi ar fardiga med insidan pa huset. I alla fall forsta stadiet. Trappan som var det sista stora jobbet har blivit slipad och malad och vi har nu aven dorrar till altanen och slipper hoppa in och ut genom fonstret. Underbart!

Jag har massor att lasa ikapp pa era bloggar for jag har inte varit inne och last pa tre hela veckor. Riktigt trevligt med ett litet datoruppehall men nu ar det kul att vara tillbaks igen :-). Trevlig helg alla!

14 comments:

Anonym sa...

Men vilken underbar!!! Älskar ♥ Smurfy :en riktig tul/mys kisse-har det ju super bra i vagnen ;-)
Kul att ha dig tillbaka, nu är ordningen återställd på fika fronten igen! ☺
xx Ulrika

Mia sa...

Välkommen hem! Skönt att resan gick bra även på hemvägen. Vi saknar er här dock. Söta lilla Smurfy som la beslag på vagnen! :-) Sköt om er. Massor med kramar!

ulle sa...

Antliogen en uppdatering ;) Later som ni haft et tip top

Fritt ur hjärtat sa...

Välkommen tilbaks!

Anna, Fair and True sa...

Välkommen tillbaks till England så väl som bloggvärlden!

Annika sa...

Så nu är du "hemma" igen!
Vad bra att semestern var lyckad på alla sätt och vis. Snart bär det av igen va? Till sommaren?
KUL att du är tillbaks in the blogging world igen!
Kram!

Desiree sa...

Välkommen tillbaka hem. Kul att du är tillbaka och att Ben varit så duktig och hunnit med så mycket fixande. Oj nu är man rejält nyfiken på hur fint allt blivit hemma hos er. Ser fram emot att få höra mera och se lite bilder sedan då du har tid. Underbart att du har fått vara hemma och njuta länge av vänner, familj och bara vara. Kul det där med katten men jag kan nog tänka mig att det är en mysig plats som är varm och go och katter kan ju defintivit det där med livsnjutning.

Kram.

Anne sa...

Vad kul att höra att du haft en skön och lyckad vistelse i Sverige. Jag tycker det är helt suveränt att du passar på att vara lite mer i Sverige nu när du är mammaledig. Härlig årstid just nu också, vädret verkar ju ha varit perfekt medan du var där. Förstår det känns underbart att huset är färdigt på insidan nu, ni bor så fint. Ser gärna mer bilder från huset och den slipade och målade trappan!

Emmama sa...

ÅH vilken söt bild! Välkomna hem igen! Inga problem med grannen denna gången? Barn får nämligen inte höras du vet..

KRAM!

www.gottablandat.wordpress.com sa...

Bussmurfy!! välkomna hem, ser fram emot att höra mer hur bra ni haft det!! kram

Millan sa...

Ulrika - ja visst ar hon go Smurfy!! Sa kelen! Tror inte det blir nagon fika for oss i veckan eftersom vi har kompisar har fran sverige... vi far se! kram

Mia - ja jag saknar er ocksa. Var sa mysigt att kunna traffas lite oftare. Jag har precis ring dig for att snacka smycken men du ar ju i Sigtuna. Hoppas det gar bra och inte ar for mycket jobb!! Vi hor senare i veckan. Kram

Ulle - ja det blir lite skralt med uppdateringar har just nu. Forst 3 veckor utan dator i Sverige och nu har vi sjalva sverigebesok sa da blir ju datorn lite bortprioriterad! kram

Simone - tack! :-)

Anna - tack :-)

Annika - tack! Ja nu ar vi tillbaks i england och verkligheten igen. Fast inte riktigt faktiskt for nu har vi kompisar fran sverige pa besok hela veckan. Sa vi ar inte riktigt tillbaka i vardagen trots allt....
Vi aker hem i Juli nasta gang skulle jag tro sa nagra manader ar det kvar anda...
kram

Desiree - ja vi hade det himla mysigt hemma men det var faktiskt riktigt ok att komma tillbaks hit igen eftersom jag visst att lite hant hemma sa jag var ju nyfiken :-). Jag ska ta lite foton snart och lagga ut!! kram

Anne - Vi hade en helt otrolig tur med vadret. Sa fint! runt 15 grader och sol nastan varenda dag! Inte fel alls :-). Det ar sa skont att kunna aka hem lite langre och inte beova stressa runt bland vanner och familjen utan kunna traffa alla i lugn o ro. Faktum ar att i slutet kandes det nastan som om vi bodde i sverige... vi hade liksom upplevt lite vardag nastan. Mammaledig vardag... men anda!
Jag ska absolut ta lite foton har hemma nu nar det mesta invandigt faktiskt ar fardigt! kram

Emma - tack! Den har gangen gick det faktiskt bra med grannen. Jag sprang pa honom nagra ganger och det gick bra att prata lite. Jag insag att han ar en sadan som klagar pa precis allt och det gjorde att jag inte tar hans kritik sa personligt. Han sa den har gangen att han mest menat kortet som ett skamt... och jag svarade att jag inte riktigt tyckt att det var sa roligt. Sedan kom han forbi och visade upp sin papegoja for Nils sa da var freden sluten kan man saga. Visserligen tycker han fortfarnade min besticklada later for mycket ... men det far han nog leva med ;-). kram

Lotta - jag ska forsoka fa ihop ett inlagg snart om sverigeresan. Har det lite hett om oronen har just nu med en extra familj pa 4 personer som bor hos oss i veckan (kompisar fran sverige - sa jatte skoj!). Men sa mycket datortid blir det alltsa inte ;-). Kram!

Anonym sa...

Jättekul att höra att allt var härligt i Sverige! Vilken lyx att vara hemma så länge och hinna träffa alla. Jag tycker att er lilla lägenhet låter så mysig - skönt att ha något helt eget när man åker hem!
Ser framemot bilder från Sverigevistelsen och hur Sofia ser ut nu! + naturligtvis altandörrarna ;-)
KRAM!

Saltistjejen sa...

Hahaha!!! Ja jag vet. Både Lipton och Tazo ÄLSKAR att ligga oh sova i Ellas vagn!!! Ofta ligger de i den på kvällarna och ibland sover de i den på nätterna. Ibland båda två samtidigt och ibland en och en. Vi har ju vagnen i vardagsrummet eftersom vi bor så trångt och inte har ngt förråd eller liknande så de tycker det är en perfekt plats att ligga i när vi ser på TV. För vagnen står bakom soffan så de har då uppsikt över oss samt mot hallen )som är åt andra hållet).
Fast bland föredrar de att ligga i "korgen" under vagnen istället. Den är rätt djup och av tyg. Man får ofta titta där innan man drar ut vagnen för det har hänt att vi fått med oss ena katten där, haha!
Kramar!!

Marianne sa...

Hahaha, vilket roligt foto!

Kram!