CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

onsdag 9 september 2009

Nu flyttar vi!

Som jag har skrivit lite om innan sa har jag ju funderat pa det har med att flytta till wordpress eftersom man dar kan losenordskydda enskilda inlagg utan att behova lasa hela bloggen. I morgon borjar Nils skolan och jag kommer vilja kunna lagga ut foton pa honom i skoluniformen utan att behova oroa mig for vem som tittar in har sa nu passar det bra att flytta ifran den har bloggen.

Jag har tyckt att det har varit jatte skoj att skriva och fixa pa millansnils.blogspot.com och framfor allt ar det valdigt skoj att jag har lart kanna en massa nya tjejer genom sidan sa det kanns lite ledsamt att skriva det har sista inlagget pa den har adressen. Jag hoppas dock att ni vill fortsatta lasa och halla kontakten och vill ni det finns vi numera pa:

http://nilsandsofia.wordpress.com

Jag kommer dar att losenordskydda vissa inlagg och vill ni ha losenordet ar det bara att skriva ett mail till millan76uk@yahoo.co.uk sa fixar jag det!

Men jag tanker inte lamna den har bloggen med enbart ett flyttkort utan aven skriva lite om dagen. Vi har ju haft var allra sista dag av ledighet ihop Nils, Sofia och jag idag och har haft en riktigt riktigt fin dag! Vi akte med Elin och Elsa till Jana och Ian och njot av solen i nagra timmar utomhus i deras fina tradgard. Barnen alskar att aka till Ian och Jana eftersom de bor brevid en hage dar det finns hons, far, alpackas och hastar. De bor verkligen i en idyll och det var ett perfekt satt att avsluta vart lediga ar ihop!









Nu hanger uniformen dar uppe och vantar pa att Nils ska satta pa sig den i morgon bitti. Sa konstigt det kanns. Ledsam, spannande och roligt pa samma gang! Dessvarre verkar Nils ha varldens forkylnig pa gang och hans astma gjorde sig paminnd ikvall sa det kanns ju lite oroligt men jag hoppas det ska ga vagen i morgon i alla fall.

Jag avlagger rapport om forsta skoldagen imorgon, men da blir det pa nya bloggen saklart!

Vi ses! :-)

12 comments:

Lullun sa...

Jag uppdaterar min blogglista med det samma! :-) Vilken härlig sista "skolfri" dag och sista blogspotdag. ;-) Hoppas Nils är piggare i morgon och att allt går super!! :-)

Petchie75 sa...

Jag hänger med till wordpress - fattas bara, när du flyttar "till mig" ;-) Vilken härlig sensommardag ni har haft!! Ser framemot att läsa om Nils första skoldag på wordpress. Och så klart hoppas jag att han kryar på sig.
Stor kram!

Saltistjejen sa...

Ah vad spännnande!!!!!! med skolstarten alltså!
ja nya bloggen också såklart, men den hopas jag verkligen att jag får fortsätta läsa.
Ska maila dig så du kan skicka lösneordet.
Å jag väntar nu med spänning på att få höra om hur första skoldagen gått!! :-)
KRAAAM!!!

Emmama sa...

Så otroligt roligt med första skoldagen, jag blir tårögd bara jag tänker på det för det är en helt ny era! Ska bli jätteroligt att läsa och jag hoppas jag får ditt lösenord. Kommer maila dig senare. Tack för alla fina inlägg här, lycka till med nya bloggandet! Kram!

Annika sa...

All right, I'll be there!!
KUL att se hr du kommer att gilla det nya...
Kan man flytta hela blogspot dit? Dvs alla gamla inlägg? Jag har för mig att det går...
Good luck...och nu uppdaterar jag min länklista...
Kram!

Desiree sa...

Jag förstår att det är med lite blandade känslor som du skriver sista inlägget på denna bloggen och jag hoppas att du kommer att bli minst lika nöjd med Wordpress. Jag ser fram emot att få följa din blogg där istället. Jag förstår att barnen älskar att åka ut till Jana och hagen med djuren. Då väntar en stor och spännande dag alltså för er imorgon med Nils första skoldag. Jag förstår att det känns minst lika pirrigt för dig på ett annat sätt än vad det gör för Nils men ändå stort för hela familjen på något sätt. Nu börjar en ny era. Nils har blivit skolbarn. Lycka till imorgon.

Kram

Erica Pettersson sa...

Förstår att det känns lite konstigt att lämna bloggen för en ny. Jag kände samma sak när jag flyttade från blogspot till blogg.se :)

Hoppas att du får en bra fortsatt vecka!

Anna, Fair and True sa...

Då ska jag genast kika in i den nya lyan! Och ett mejl kommer till dig snart!

Anonym sa...

Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!

Website SEO sa...

Thank You.
Website SEOSEO Company ClickResponse provides a full range of website SEO, SEO marketing & website marketing services. NJ SEO Firm: Choose our SEO company for effective website promotion.

Anonym sa...

Your trip all the pic are very good and and one thing the forest camp is that one very special i like to............

San Francisco Flights|Chicago Flights

cheapestairtickets.co.uk sa...

nice and informative blog. Thanks for share.