CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

torsdag 3 juli 2008

Nils kompisar

Nar jag var gravid med Nils gick vi en san dar trevlig foraldrarkurs for nyborjare. Vi fick lara oss allt ifran hur man skulle lyckas bra under forlossningen (lyckades jag inget vidare med anda ;-)) till hur man skulle ta hand om sin lilla nyfodig (dar lyckades vi battre far jag saga!). Men allra viktigast var for mig att forsoka traffa andra gravida tjejer i omradet dar vi bor eftersom jag inte kande nagon annan som vantade barn. Kursen holls varje onsdag morgon i nagra veckor och i slutandan larde vi faktiskt kanna ett gang harliga forstagangsforaldrar som vi fortfarande har kontakt med. Alla vi tjejer ar lediga pa mandagarna och brukar i stort sett traffas med barnen varje vecka vilket ar himla skoj!

I mandags var det Theas 3-ars dag och da passade vi pa att aka till Britol Zoo med alla barnen. Vi hade en valdigt trevlig dag och barnen stortrivdes sa vi var dar i hela 6 timmar.




Pa Bristol zoo finns forutom det uppenbara ocksa en fantastisk lekpark och en del karuseller som Nils bara alskar. Jag ser verkligen fram emot att ta med honom till Liseberg nar vi kommer hem!!

Marianne - Det funkade!!! Tack for hjalpen med fotona!!! :-)

6 comments:

Anonym sa...

Hej vännen, vi var på liseberg m alfons, amanda mfl i lördags. Alfons älskar allt, meddelade mig att nyckelpigan är jätte läskig, - han älskar allt. Iår åkte han flumeride för första ggr & älskade den. Meddelade sina föräldrar att han skall åka till mig & bo i 6 nätter, vi skall på på liseberg.. hmmm. Längtar tills vi ses,. kramar Malin

Anonym sa...

Va bra att ni är ett mammagäng som träffas på måndagarn. Det är det som jag just nu håller på att bygga upp ett nätverk av.

Bristol Zoo verkar skoj för barnen.
Bra att de har en lekpark förutom att bara vara ett zoo.

Är det förresten någon annan än Nils som är tvåspråkig bland barnen?

Jag var på Liseberg när jag var runt 11 (!) eller nått men jag skulle jättegärna åka dit igen.
När var det ni skulle åka till Sverige nästa gång?

Kram!

Millan sa...

Malin - hej!! Liseberg ar definitivt med bland planerna for hemresan!! Jag tror att Nils skulle alska det. Det enda problem jag kan forutspa ar att det kommer att bli ett valdigt liv nar det ar dags att aka hem igen for han blir INTE glad nar jag sager att karusellen ar slut! ;-). Vad kul med Alfons och att han tycker om Liserberg sa mycket. Han ar nog i den perfekta aldern for alla karuseller och sa nu. Jag gissar att Nils mest kan aka de lite mindre och lugnare men anda!! Kram!

Jess - Ja det ar faktistk himla trevligt att ha ett natverk av andra mammor med barn i samma alder som bor i narheten. Just det att vi kan ga till varandra underlattar ju sa mycket och gor att det inte blir ett stort projekt varje gang man ska traffas. Roligt ar aven att en av mammorna ar gravid igen och ska ha nagra veckor innan mig :-).
Det ar bara Nils som ar tvasprakig bland barnen men sa ar vi bara 5 mammor ocksa. En av de andra mammorna kommer dock fran Australien och ska vaga sig pa en hemresa med sin 3-aring och sin nyfodda pojke i Augusti. Jag beundrar henne!!
Nils och jag aker till Goteborg den 11e, sa om en vecka alltsa. Nar bar det av hemat for er?? kram

Anonym sa...

Wow, strongt gjort att åka till oss med en nyfödd och en treåring.
Huga!

Vi siktar på att åka till Sverige i slutet på Augusti. Ska fixa med Leons pass idag. Man har inte fått tummen ur ännu.. :D

Kram..

Anonym sa...

Ska ju stå Oz och inte oss..
Jag är lite trött.. :D

Marianne sa...

Glöm min korkade fråga på förra inlägget, hade jag läst det nya först hade jag fått svar : ) Kul att det funkar!

Och vad roligt att ni är ett litet gäng som kan träffas med barnen, och att de då är i samma ålder. Livet blir så mycket roligare då.

Fina foton, som vanligt!