CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

söndag 26 augusti 2007

Surprise!

Fredag var som vilken fredag som helst. Jag gick upp, akte till jobbet och jobbade hela dagen. Efter jobbet skulle jag traffa Jana och Sara pa Starbucks pa en fika, nagot vi gor ratt sa ofta pa fredagar. I fredags var dock vadret sa otroligt fint att vi bestamde oss for att ta vara kaffe med oss och sitta i parken i narheten av mitt jobb. Dar satt vi sa och njot av sommarvarmen. Efter mitt forra inlagg verkar det som om 2007 inte vill bli ihagkommet som sommaren som regnade bort for nu har vi haft det varmt och gott i nastan en hel vecka. Sara fragade vad vi hade for planer infor helgen och jag sa att jag skulle aka hem och borja mala koksvaggarna men att jag mycket hellre skulle vilja stanna dar i solskenet. Da drar Sara fram ett kuvert till mig och ber mig oppna det. Eftersom jag fyller ar pa onsdag sa verkade det inte sa konstigt... Hur som helst oppnade jag kuvertet och dari fanns ett kort dar det stod 'Welcome to your surprise Birthday party'.

Sa istallet for att aka hem och mala tog vi en taxi till Delphine dar de gav mig en fodelsedags present bestaende av en valdans fin kjol och top. Ben hade lurigt nog lyckats packa overnattnings klader och hogklackade skort och gett till Sara nagra dagar tidigare. Sa himla roligt!! Jag blev verkligen overraskad!!

En taxi kom och hamtade oss vid 20 snaret och forsta stoppet blev Budocan, en asiatiskt resturang dar aven Elin, Jo och Erica anslot. Vi drack och at gott och forsatte sedan ut. Klockan 4 gick jag och la mig efter en kanonkvall. Jag har verkligen otroligt underbara vanner!! :-D

Jag hade ju inte planerat att gora nagot exalternade sa hade ingen kamera med mig men Delphine har lovat skicka over foton sa de kommer nog i veckan.

Den har helgen ar for ovrigt en langhelg i England och vadret ar helt suverant. Varmt, gott och man onskar att det vore i borjan av Juli och inte slutet av Augusti. Vi har spenderat hela helgen i tradgarden. Vi skulle egentligen borja renovera Nils rum men det verkade osmart att spendera dagarna inomhus nar solen antligen har kommit pa besok. Sa istallet har vi byggt och fixat lite i tradgarden. Ben har tankt fylla igen dammen i morgon och lagga nytt gras. Han tror att det ska ta honom en dag att gora det. Jag gissar att han fortfarande kommer att slita med det om en vecka ;-)

3 comments:

Anonym sa...

Wow, vilken överraskning, förstår du blev glad. Så fina vänner du har, jag bnlir alldeles varm i hjärtat av att höra hur fint de gjort för dig.
Förresten, har ju förstått du kollar på Grey's nu och säsong 3 på dvd. För visst är det säsong 3 du kikar på. Själv börjar jag så smått längta till den nya säsongen, ett säkert hösttecken är när alla tv-program kör igång igen...

Desiree sa...

Åh vilka underbara kompisar du har. Jättekul med en surprise firande. Härligt att ni haft riktigt bra väder. Håller helt med att ni ska njuta av det fina vädret istället för att vara inomhus och renovera. Hoppas det håller i sig ett tag. Stort grattis i efterskott på födelsedagen.

Millan sa...

Tack :-) Ja det ar gott att ha hittat sa fina vanner har!

Anne - Ja Greys serie 3 ar jag helt fast i nu :-). Jag sitter hemma och tittar pa atminstonne 2 avsnitt varje kvall. Stackars Ben tycker att jag ar urtrakig. Den har serien ar en riktig snyftare ocksa sa jag sitter dar och grater och Ben fattar ingenting ;-)

Desiree - tack :-). Jag fyller ar i morgon faktiskt sa de firade mig lite i fortid. Vadret ar fortfarande helt ok. Battre an det varit pa hela sommaren ...