CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

onsdag 1 augusti 2007

Bens Födelsedag

Idag fyller Ben 29 år och det firar vi med middag och massor av vin hos pappa och Anette. Vi har varit hemma i 4 dagar nu och har hunnit med att träffa en hel del vänner och bekanta men också ta det lite lugnt. De första dagarna var vi i sommarhuset men när vädret äntligen blev fint var det dags att ge sig av söderut där det självklart regnade...

Nils har fått låna Emmas gamla dockvagn. Snacka om att den väcker gamla minnen. Jag hade en likadan, fast röd.


Syskonkärlek - Calle och Aron


Nils tjuvstartar födelsedagsfirandet hos Morfar och Nettan

Alexander och Samuels trampolin blev snabbt en ny favorit för Nils

Ben gillade också att hoppa och vi skrattade nästan ihjäl oss.


Nu är vi alltså i Karlskrona och här blir vi kvar i några dagar. I morgon är det hamnfestivalen Saliet på schemat, på fredag ska vi träffa hela gamla härliga karlskrona gänget (de som har här vill säga), och på lördag ar det släktträff hos pappa och Anette.

Nu ropar de att min Irish Coffee är färdig ... it´s a hard life ;-)

2 comments:

Desiree sa...

Ha en riktigt skön och underbar semester i Sverige. Hoppas Ben fick en toppenfödelsedag.

Anonym sa...

Jag saknar er Milla, Nils och Ben... Jag minns när jag fick Nils att skratta hysteriskt mycket när jag gjorde fisljud, medan han kastade miniräknare! Men vi får inte glömma att skicka brev till varandra heller. Jag ser fram emot att läsa ditt första brev när det kommer. Jag ser också fram emot att komma till er i England (Bristol). Jag kommer nog aldrig att glömma när vi såg ''Fun with Dick and Jane''(bl.a Rithard och när dom gjorde inbrott och hade grejer som gjorde så att deras röster lät konstigt, det var feltagningarna som var dom roligaste,). Här hemma i Sverige händer precis vad som helst nu när vi fixar huset. Vi är tvugna att riva upp en stor del av tomten eftersom det är något i våra avloppsrör... och idag när snickarna skulle göra något med taket, i källaren, sa dom att dom inte kan göra ''grejen'' med taket, eftersom vi har trämask i taket. *PUST*. Jaja ses snart!
//Bäste bror SAMUEL