CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

måndag 13 augusti 2007

Tillbaka till civilisationen

Nu ar vi tillbaks i England och vardagen igen efter 2 veckor av solsken (trodde jag aldrig jag skulle kunna skriva har, men faktiskt fick vi fint vader pa var semester!), slappande och kringresande bland slakt och vanner hemma i Sverige. Tillgangen till Internet har varit minst sagt sporadisk, darav inga uppdateringar har. De forsta dagarna fick jag nastan lite Internet abstinens men efter nagra dagar av valdigt lite tv-tittande och Internet anvandande sa inser man att det kanske inte ar sa dumt med ett litet avbrott ibland anda.

Vi har hunnit med en valdig massa de har tva veckorna. Som tur var hade vi bestamt oss for att hyra en bil, annars hade det blivit minst sagt komplicerat att aka runt som vi gjorde den har gangen. En hel del tid spenderade vi i sommarhuset utanfor Goteborg men vi hann ocksa med en resa soderut till Pappa och Anette. Och en liten avstickare till familjen Powell i Skane. Vi hann faktiskt med lite solande och badande ocksa men en vecka till hade inte suttit fel sa att vi hunnit ta det lite lugnare kanske.

I Karlskrona traffade vi bland annat kompisganget dar som nu for tiden hunnit bli sa manga fler. Av oss 7 tjejer som brukade umgas var 5 med. Lagg till vara akta (eller oakta) halfter och barn sa blev vi 10 vuxna och 8 barn. Att saga att det var lugnt och skont att traffas vore en logn, men dock var det valdigt roligt!! Det blir ju alldeles for sallan att vi traffas nu for tiden men det ar faktiskt sa som de sager att med goda vanner spelar det inte sa stor roll, for det kanns anda lika latt nar man val traffas!
Mamma Mia far en harlig puss mitt pa munnen av Albin


Vi hann aven med en liten svang till hamnfestivalen Sailet, dar regnet tyvarr oste ner, men vi hade skoj anda!
Brorsan Alexander har lyckats fasta pa bild for en gang skull

Traffa Anna och Jonas gjorde vi ocksa, men tyvarr hann vi bara med en snabb fika. Det far bli en langre date nasta gang!! Deras harliga barnaliga fyller snart 3 ar!!


Pa lordagen hade vi 100 ars fest for Pappa och Anette. En otroligt rolig kvall med slakt och vanner som inte slutade forran vi stupade i sang vid halv fem tiden pa morgonen... zzzzz

En harlig Hannakusin och Johan. Snart kommer ni hit och halsar pa!!

Broder Daniel och hans Malin hade skoj!

Och lillebror Samuel ocksa!


Dessvarre fick jag inte ett enda foto pa Pappa och Anette. Dock finns det, orovackande nog, en film pa You tube fran 3-tiden pa morgonen da vi dansar som galningar... ajajajajaja

Dagen efter festen var det dags att bege sig vasterut igen. I bilen at vi glass

Och sov...


Val tillbaka i Goteborg fick vi nagra harliga dagar av sol och bad.

Freddi njuter av att antligen fa anvanda sin bodyboard

En kvall akte och halsade pa Anna med familj. Deras pool(er) gar inte av for hackor!



Sedan var det dags for var alskade pojk att fylla 2 ar. Hjalp, var tog tiden vagen undrar vi? Samtidigt kanns det ju som om han alltid funnits hos oss... Nils andra fodelsedag var en riktig kanon dag. Vi borjade dagen med att sjunga for honom och uppvakta med presenter som sig bor

Sedan spenderade vi mesta delen av dagen pa stranden eftersom det var narmare 30 grader varmt och sol. Underbart!

Pa kvallen firade vi med slakt o vanner

Tyvarr stendog batteriet pa min kamera efter den har bilden sa det blev inte fler den kvallen...typiskt!

I lordags var det sa dags for var arliga kraftskiva pa landet. Vi har alltid skoj, men det har arets fest var nog lite extra rolig pa nagot satt. Vi at gott och snappsade saklart, trevligt och gott precis som vanligt. Men sedan slutade vi kvallen med att tavla i nagon 'singstar' liknade tavling. Sa otroligt roligt!! Sallan har vi skrattat sa mycket. Det far nog bli en ny tradition!!

Johan och Ben ar laddade

En Engelsman som snappsar som en hel svensk ;-)

Underbara sota Sandra

Underbara sota Mamma

Och underbara sota Mormor

Daniel och Ben gor sig redo att sjunga i 'Singstar' (fast det hette nagot annat egentligen....)


I gar var det dock dags att inse att allt roligt har sitt slut och vi packade ihop oss och flog tillbaks till England igen. Efter tva veckors semester kanns det som om vi ar redo att ta tag i renoverandet igen. Vi har diskuterat igenom vad som ska goras nast och kommit fram till att vi ska forsoka avsluta vardagsrummet den har veckan och sedan ta tag i Nils sovrum. Vi ar faktiskt riktigt motiverade att ta fram tapetrullar, klister och penslar igen ;-). I morgon hagrar jobbet igen och om nagra dagar kommer val vara harliga veckor i Sverige kannas som ett avlagset minne...

6 comments:

Anonym sa...

Later som ni hade det toppen hemma i Sverige! Var meningen att jag skulle fraga hur ni hade haft det under lunchen, men tiden bara gick! Tack for den trevliga lunchen & jattekul att traffa Jana med! Jag sjonk inte under simningen men nastan, efter det blev det en tupplur pa soffan! Ha det sa kul med renoveringen - det som jag har sett an sa lange ar superfint! Vi hors snart, kram elin

Anonym sa...

Vilken sammanfattning !!
Det var toppen att ha er hos oss, tack för att ni tog er tid ...samt fyllde på vårat kylskåp.. hi hi !!
Jag lägger en order för dig imorron på partyt, vet du om o vad Malin önskar?
Kram så länge Anna-Pannan.

Millan sa...

Elin - Ja det var verkligen skoj att ses. Men inte sa roligt att ga tillbaka till jobbet sedan. Det ar verkligen klantigt att trycka i sig en pizza till lunch. Vid 15 tiden holl bade jag och Jana pa att somna pa kontoret ;-). Ses snart!!

Anna - Hm.. ja jag insag nar vi var ca 5 minuter hemifran och korde forbi Maxi att jag lamnat vara varor i ert kylskap. Never mind!! Som vantat kom jag anda pa fler saker som behovdes dagen efter sa det fick bli ett litet maxi besok da ocksa! :-) Det var jatte mysigt att ses. Synd att var lille kille var pa sa uselt humor bara. Men tur att han somnade fort :-). Tack for jatte god mat, och trevlig sallskap. Kanns som om vi far ova lite mer pa Kubb dock..

Annika sa...

Oj vad roligt att läsa, och SE BILDER från din vistelse hemmavid! JÄTTEROLIGT!
Jag är så GLAD att ni hade så pass vackert väder.
Och du...den där filmen på Youtube får du nog lägga ut. ha, ha!!!
Ser fram emot bilder på sommarhuset!!!

Desiree sa...

Härliga semesterbilder. Kul att du är tillbaka. Verkar som ni haft en riktigt toppen semester. Jättekul att ni hade tur med vädret och fick det soligt och varmt.

Millan sa...

Annika - hm.. nej den dar videon vore ingen hojdare pa den har bloggen. Min farmor laser ju har ;-) Jag ska absolut lagga ut bilder fran sommarhuset.

Desiree - ja vi hade verkligen tur med vadret (later som en filmtitel....) sa vi ar valdigt nojda. Det gor trots allt lite skillnad nar man far nagra dagars sol. Man behover det!