CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

måndag 23 april 2007

23 grader o sol.. livet ar underbart!

Den har helgen har verkligen varit helt underbar. Vi har haft runt 23 grader varmt o sol. Man far paminna sig sjalv om att det bara ar April for det har kants som rena sommaren. Det ar otroligt vilken skillnad pa humoret en sadan har helg gor!

I gar fixade vi lite har hemma pa morgonen o sedan kom Ruth, Wendy o deras respektive soner pa lunch o nagra timmars lek i tradgarden. For barnen da, vi mammor satt o softade i solen :-). Pa kvallen kom Jana och hamtade mig o Nils och sa akte vi till en annan kompis dar de flesta av fruarna/flickvannerna till de killar som var pa svensexan fanns samlade. Hos Tiffany fick vi jatte god kycklingsallad, gott vin o nagra timmars trams o flams (barnen sov gott i sina vagnar/sangar). Natten och hela dagen i dag har vi spenderat hos Jana. Ian o Jana kopte for nagra manader sen ett jatte fint hus pa landet utanfor Bristol sa idag har vi varit ute o gatt i det otroliga landskapet dar.

Nils beundrar de sota lammen hos Jana o Ians granne




Jana o Nils


Den vackra landsbygden som allt for fa turister i England ser.. Det finns sa mycket mer an London har!!


Alla traden star i blom just nu




Hej!


Ben har det for ovrigt alldeles fortraffligt pa svensexan. 12 killar som huserar i ett lyxigt hus pa sydkusten med jacuzzi o hela grejen. Han ringde for nagra timmar sedan o undrade om jag skulle bli ledsen om han stannade en natt till o aker direkt till jobbet i morgon. Som han har jobbat o fixat med huset det senaste ar han val vard varenda minut av fest sa det var sjalvklart ok att han stannade. Saledes har jag en lugn kvall for mig sjalv igen och det ar riktigt mysigt. Men det ska allt bli gott att fa hem honom i morgon igen :-)

0 comments: