CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

måndag 30 april 2007

Femte o sjatte dagen...

Hela helgen och aven idag skiner solen fran en klarbla himmel i Bristol. Sa underbart!! Igar var vi utomhus i stort sett hela dagen och kom fram till att lite utomhus leksaker inte skulle sitta fel. Men tills dess vi har hunnit inforskaffa det sa gar det alldeles utmarkt att kasta grus, springa jatte fort fram o tillbaka pa grasmattan och kolla pa alla grodyngel som lever i varan lilla damm. Det ar verkligen tur att vi haft sa fint vader nu nar vi varit isolerade hemma med den lille sjuklingen for annars vet jag inte vad vi skulle ha hittat pa for att fa tiden att ga. Nu pa den 6e dagen ar alla leksaker lekta med och Nils verkar valdigt uttrakad men som tur ar har Ethan redan haft vattkoppor sa vi kan ga dit o leka i eftermiddag.

Kopporna har for ovrigt torkat in o blivit jatte sma prickar i de flesta fall. Nagra envetna koppor sitter dock kvar i huvudet och aven under blojan. Dock verkar det inte klia sa mycket langre. Skont!!



Igar at vi middag pa altanen for forsta gangen. Mat smakar alltid battre utomhus!

6 comments:

Annika sa...

Nämen gosingen!!! Usch vad jobbigt...GLAD att det är på bättringsvägen.
Vaccinerar man inte i England? K blev vaccinerad som baby, men tja, hon fick en släng av kopporna iallafall i höstas. Mycket lindrigt, men ändock. Nog bättre att få dom "på riktigt" så är man av med dom sen!!!
Förresten!!! GILLAR verkligen dina deck-bilder i inlägget under!!!

Millan sa...

Annika - Nej det finns ju vaccin har ocksa men man ger det endast i undantagsfall. Tror att det ar samma teori som i Sverige att eftersom det ar en sapass lindrig barnsjukdom sa ar det battre att de far 'ga igenom den' sjalva. Hur som helst sa mar han battre nu sa det ar skont!
Tack for kommentaren om deck-bilderna :-). Jag vet att jag tjatar om det men vi alskar verkligen var altan :-D Det kanns som om huset fatt ett nytt rum nastan.

Millan sa...

Biby Cletus - Thank you :-)

Annika sa...

Millan! har länge tänkt att jag ska länka dig..NU blir det av! Millan i england :-)))

Annika sa...

Jag igen!!!
NU ser jag att du skaffat sitemeter och statcounter. Good girl!!! NU kan du kolla samtliga!!!

Desiree sa...

Hej Millan, kul att du hittade till min blogg och gillade den. Du är hjärtligt välkommen att läsa mer. Tycker att det är interessant att lägga märke till skillnaderna mellan olika länder. Jag trodde inte att USA skulle vara så olika innan jag flyttade hit. Vilken söt liten son du har. Skönt att höra att han mår bättre efter vattkopporna. Oh jag minns när jag hade det som barn, oj vad det kliade. Vilken fin altan ni byggt till ert hus. Kikar gärna in på din blogg mer framöver. Ha en bra dag.