CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

tisdag 5 juni 2007

Flitiga Lisa

Idag ar jag en riktigt flitig bloggare som ni marker. Har kommer hur som helst nagra foton som Jim tog pa brollopet (som lovat i inlagget nedan). Tankte att det kanske vore kul for er att se vad vi brudtarnor hade pa oss och hur slottet sag ut. (obs, klicka pa bilderna for storre!)

Har huserade vi for en dag


Janas syster och tva av oss brudtarnor. VV har lite kvar att gora med mig kan man saga...


Ben o jag. Vi ser anna lite slitna ut...


Jag maste saga att jag tyckte frisorskan lyckats med en himla gullig frisyr sa jag lagger in ett foto pa den


En bonus bild fran en rulltrappa i Prag. Vi ser ju fullstandigt galna ut men det ar en lite rolig bild for oss att minnas var helg ifran


Som ni marker ar jag lite besviken pa fotona.. hoppas att fotografen lyckats fa oss att se lite mer glamorosa ut!!

5 comments:

Annika sa...

Jättekul att se bilder på er!! Tycker inte alls att WW har så värst mkt kvar att göra på dig! Du är jättefin!!!
vackert slott!

Millan sa...

Tack! Du ar gullig du... men nej jag har nog en del kvar! Men men.. det far ta den tid det tar.

Desiree sa...

Vilket häftigt slott. Jag tycker du ser jättefin ut i klänningen och friyren. Både du och Ben ser hur snygga ut som helst. Du behöver inte tänka för mycket på WW.Du ser bra ut precis som du är.

SweFlo sa...

Väldigt fint hår d eknåpade ihop på dig! Gillar faktiskt klänningarna, riktigt tjusiga för att vara brudtärneklänningar. Tråkigt med mögeln! Vi har slutat att använda ett av våra badrum eftersom vi ska renovera och kakelplattorna är lösa i duschen. Vi har inte tagit bort dem än, men jag fasar för vad vi kommer att hitta där... Handukarna luktar alltid lite mögel i det badrummet, inte fräscht! Förhoppningsvis kan vi fixa allt det där själva... Och ni med!

Anonym sa...

Hej gumman!! Kul att se bilderna!! Hälsa Jana så himla mkt! Det är bara att instämma m ovan skrivare - tycker att du är sååå himla fin. Tycker inte alls att ww behövs!! Idag har jag varit på Mama mia. Först tog jag en cykeltur till Emma, det tog 16 min :) Vi syns snart - jag längtar!! Kramar Malin