CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

onsdag 27 juni 2007

Mitt i semestern

Ja nu har vi varit hemma i sverige halva tiden och regnet oser ner som sagt. Inget att bli forvanad over men det ar ju lite synd. Midsommarhelgen spenderade vi i sommarhuset och med undantag av sjalva midsommarafton sa fick vi faktiskt jatte fint vader och spenderade mesta delen utomhus. Nils stora intresse var att vattna alla blommorna i tradgarden och jag spenderade helgen med att fylla upp hans vattenkanna ungefar var 3e minut. Underbart att umgas med familjen en hel helg. Sedan i sondags kvall har vi bott i lagenheten och varit pa lite dagsutflykter, shoppat lite och varit pa Ikea. Vi hoppas pa sol i morgon och da drar vi ut till landet igen.

Det absolut storsta som hant i veckan ar att Viveca och Mark fatt en till liten son. Later som om han kom med riktig raketfart. Vid halv atta pa morgonen var Viveca vid sapass 'forstand' att hon skrev ett sms till mig som sa att de var pa vag till sjukhuset och klockan 10.06 foddes han. Stort Grattis till familjen Powell! Det ska bli sa skoj att traffas senare i sommar.

Inga foton har jag kunnat ladda ner eftersom jag glomt sladden hemma. Men det kommer!

3 comments:

Petchie75 sa...

Det låter som ni har det ganska mysigt trots regnet. Jag kommer ihåg att jag älskade att hjälpa farmor och farfar att vattna blommorna när jag var liten, jag hade min egen vattenkanna hos dem! Jag antar att era blommor har fått tillräckligt med vatten nu ;-)

Jill Wegerup sa...

Sverige är alltid fint. Eller?

Johanna kommer hem i veckan så jag ska "tvinga" henne att meddela sig till dig. Om hon nu inte slått världen med häpnad och redan gjort det.

Millan sa...

Petra - Ja blommorna blev val vattnade. Bilder finns hogre upp!

Jill - Vad skoj att du far besok i fran Johanna. Det behovs absolut inget tvingande. Det ar bara skoj att hora att hon har det bra!!