CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

fredag 10 oktober 2008

No news is good news?

Ja sa sager de ju har men .... nja... i mitt fall betyder 'no news' ingen bebis ;-).

Pa hemmafronten kanner jag att det borjar lugna ner sig. Vi har lyckats fa undan och fardigt en hel del de har senaste veckorna och nu har jag inte langre panik over att ta hem en bebis hit!! Pa jobbfronten ar det desstom samre. S som jag berattat om tidigare bestamde sig for att saga upp sig igar. Ingen hojdare direkt sa dagen har jag spenderat bland annat pa moten pa jobbet for att forsoka klura ut vad vi ska gora nu. Bade en oerhord massa pengar och for att inte tala om energi har lagts ned pa att trana upp S och nu kanns det lite som om luften har gatt ur alla. Ingen fattar hur Jana ska ha tid att lara upp nagon ny nu. Med tanke pa att vi borjade leta efter en ersattare redan i Maj sa kanns det lite trostlost att borja om igen nu. Men sa far det ju bli.

Ja ja, det var inte sa har jag hade velat lamna jobbet men det hela far ju losa sig.

Med magen tror jag att det ar bra. Det ar full fart dar inne i alla fall och darmed ocksa fullt tryck pa blasan ca 24 timmar om dygnet ;-). Nils borjar bli rejalt otalig och undrar hela tiden om bebisen inte tanker komma snart. Jag har inte blivit otalig annu... har helt enkelt inte hunnit. Men nu borjar det kannas som om h*n garna far komma snart...

Efter jobbet akte jag forbi det nya kopcentrat i Bristol och jag ar makta imponerad. Det ar verkligen jatte fint! Hela stan har fatt ett ansiktslyft och jag ser fram emot att aka in och inspektera narmare om ett tag eller sa. Lite trist var dock att mitt besok i stan innebar att jag hamnade mitt i varldens trafikkaos pa hemvagen och det tog 1,5 timmar pa bussen att aka 5 kilometer. Sanslost och hade det inte varit for stora magen sa hade jag helt klart gatt hem istallet. Darmed ska jag nu lagga mig i ett varmt och skont bad och bara slappa!

Trevlig helg alla!!

18 comments:

Cecilia sa...

Usch vad tråkigt med jobbstrul nu när du behöver det som minst.Inte för att du nånsin ska behöva ha jobbstrul men nu är det ju verkligen inte roligt att höra sånt.Kul att staden får sig ett ansiktslyft och kul med nya köpcentrat.
Sköt om dig!!....eller er rättare sagt.

KRAM

aurorabuddha sa...

Jag ville bara saga att det tar aldrig slut. Graviditeten vill saga. Sa var det for mig i alla fall. :o)

Bristol!! Woo Hoo! Jag som alskar Bristol Cream... maken var dar for 10 ar sen och kopte ett halsband med matchande orhangen gjorda av blatt Bristol glas. Jattefina!!

Marianne sa...

Ingenting än alltså. Nå, men jag sa väl den 11:e oktober har jag för mig? Så då blir det väl en lördagsbebis : )

Trist med den där grabben på jobbet, han lär ju inte få särskilt goda rekommendationer från er ... Hoppas nu att det löser sig i alla fall, om ni anställer någon lite äldre som har vana av liknande uppgifter kanske det kan gå lättare? Vi gamlingar har ju rätt svårt att få jobb, särskilt kvinnor 50+ så om ni kollar i den gruppen kanske ni kan hitta någon bra? Inga sjuka barn har de heller!

Sov gott nu, för i morgon kommer Bönan!

KRAM!

Marianne sa...

Men, jag skulle ju säga också att vad skönt att ni har hunnit klart hemma!

Kram igen!

Anonym sa...

Usch vad trist med jobbstrul. Vi hade en liknande sits när jag gick hem i maj.

Kom ut nu bebben!

Millan sa...

Cecilia - pa nagot satt kommer ju jobbstrulet att losa sig. Det gor det ju alltid. Men... visst hade det varit lite skont att slippa oroa sig for hur det ska ga. Fast jag gissar att nar bebisen ar har kommer jobbet att blekna bort och inte alls kannas speciellt viktigt!
Ja det ar verkligen skoj att de fixat till i centrala Bristol. Det tog 2 ar att bygga och fixa och det har det varit vart!! Kram

Aurorabuddha - hu... jag hoppas verkligen graviditeten tar slut nagon gang :-).
Bristol Cream var nog en av de fa saker jag kande till om Bristol innan jag flyttade hit ;-). Vi har alltid haft det hemma och anvant till sherry sas.

Marianne - ja nu ar det den 11e och jag har inga kanningar. Men jag hoppas det blir idag for det skulle ju innebara att det blev en relativt snabb forlossning :-D.
Faktum ar att nar vi intervjuade for min ersattare sa stod det mellan S och en 60 arig kvinna pa slutet. Det blev nastan lottdragning for att klura ut vem som skulle passa bast for jobbet och nu onskar vi saklart att vi valt annorlunda... Faktum ar aven att S faktiskt inte ar sa ung sjalv utan ar 35 ar och har 13 ars erfarenhet av eknomi... Ja hela situationen ar urskum!
Kram

Pernilla - Jassa var det sa for dig ocksa nar du skulle ga hem!? Det ar verkligen inte sa skoj for man vill ju helst lamna jobbet och kanna sig trygg med att den som ska ta over gor ett bra jobb!! Men som sagt, sadana har saker loser sig ju alltid!!
Ja nu far bebisen garna komma ut....men du kanner ju mig och det verkar ju som om mina bebisar vill bakas lite extra lange ;-). kram

Marianne sa...

Jaha, men nu börjar vi allt undra var du är. BB? Hoppas det : )

KRAM!

Millan sa...

Nana... jag ater frukost framfor TVn..... inga kanningar alls sa det lar ta ett tag till :-). Kram

Desiree sa...

Åh vad skönt att det börjar lugna ned sig och att du känner att ni börjar få ordning och reda inför bebis. Kanske har bönan känt detta på sig och därmed sett till att ge er lite extratid. Kul att nya köpcentret blivit så fint och lyckat. Hoppas du får många trevliga stunder där under din mammaledighet.

Fritt ur hjärtat sa...

Nu får du skynda dig, inte många timmar kvar på den 12:e.

Millan sa...

Desiree - ja det kanns verkligen skont att det borjat lugna ner sig. Vi har accepterat att vi inte far klart det allra sista - trappan ner - vilket ar synd, men det ar ingen mening att dra igang med ett sapass stort projekt nu nar bebisen kan komma nar som helst. Nu kanns det som om vi kan komma hem med en bebis utan att behova panikstada undan verktyg och annat forst!
Nya kopcentrat ar verkligen fint. De har stadat upp hela centrumet pa nagot satt och oppnat nya butiker och resturanger. Himla trevligt!! Kram

Fritt ur hjartat - na jag vet... min morbror fyller ar i dag och jag hade tankt klamma ut bebisen tills dess.. men icke!

Lullun sa...

Vad typiskt med jobbet, men det fårju helt enkelt lösa sig utan dig. Vad skönt att ni i övrigt börjar känna er lite mer "redo". Kan verkligen förstå att Nils är otålig nu (eller var; mycket kan ju ha hänt sedan du skrev inlägget...)! :-)
Kram!

Millan sa...

Nej inget hander har :-). Ska till sjukhuset pa 'check up' pa tisdag sa far nog reda pa hur det 'ser ut' da. Och far sakert ocksa en igangsattnings datum da... hu. Kram

Mia sa...

Hej, hej!

Jag har hittat hit till din blogg via Show and Tell, som jag precis gått med i.

Vad spännande med bebis!! Jag tittar tillbaka snart och ser hur det går för dig och magen. :)

PS. Jag bor i London, så vi är inte så långt bort ifrån varandra.

Millan sa...

Mia - hej!! Vad skoj med en UK bloggare till!! Jag ska genast kika in hos dig ocksa :-). Tur man har bloggar att kika pa nar man gar har och vantar ;-).
Jag har inte skrivit pa Show och Tell pa nagra veckor men jag ska definitivt gora det igen snart.

Unknown sa...

Hej gumman!

nu är det så där tokigt igen...skickade en liten 'kommentar' här på morgonkvisten men den har inte kommit upp? så nu gör jag ett litet test till...=)

skrev då att tänk om du är innen och får en liten lillebror/lillasyster så här precis i skrivande stund. Nu vet jag att så var det inte...;) håller tummarna på att ni snart får åka in! puss och kram!

Unknown sa...

lillebror/lillasyster till Nils såklart....lät lite konstigt det där....Är hemma idag med sjuk Hugo. Feber...men inte sjukare än att vi har spelat wii; golf, tennis, boxning, bowling och så tröttnade mamma...en liten film kanske? och det nappade han på =)

pust!

Millan sa...

Malin - :-) en liten film ar inte dumt nar de sma ar krassliga!! Det lat som om ni hunnit med en hel del redan sa har pa morgonkvisten dock...
Jag har ingen aning om varfor kommentarerna inte alltid kommer upp. Jag vet inte om nagon annan har samma problem.. skumt!

Har ar alltsa lugnt ... inga kanningar... sa vi far se vad de sager pa sjukhuset i morgon.

Kram och hoppas lilleman kryar pa sig! Xxx