CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

fredag 24 oktober 2008

Nar Sofia kom till varlden


Tisdagen den 14e oktober satt jag och kikade pa bloggen och den sista kommentaren jag laste var den fran Anne dar hon skrev att hon gissat pa den 15e och att det skulle vara en fjader i hatten om det blev sa :-). Jag svarade pa alla kommentarerna och skickade... och fick tillbaka en ruta dar det stod: Could not connect to server. Tack for den. Jag hann inte skriva om utan vi fick bege oss in till St Michaels sjukhus dar jag hade tid for 'overburenhets kontroll'. Hela tisdagseftermiddagen satt vi och vantade pa olika barnmorskor och lakare som skulle undersoka bebisens hjartljud, kolla att det fanns nog med fostervatten och kolla flodet i navelstrangen. Allt sag fint ut och klockan 16 hade jag tid hos lakaren for att diskutera ingangsattning. Det bestamdes att den 20e skulle jag sattas igang om inget hant innan dess och eftersom jag inte hade nagra forvarkar alls sa kande jag mig overtygad om att det skulle bli igangsattning. Det sista som gjordes var en hinnsvepning som den har gangen inte kandes alls och lakaren som gjorde den sa att jag var lite oppen redan sa det sag fint ut.

Efter sjukhusbesoket akte vi till Nils dagis och hamtade honom och sedan vidare till Sainsburys dar vi storhandlade. Inne i affaren borjade jag kanna ett helt otroligt tryck over de nedre regionerna men tyckte inte att det var sa konstigt for det ar en av 'effekterna' av hinnsvepning och betyder egentligen inget alls. Trycket blev varre och varre och nar jag stod i kon maste jag ha hallt mig stenhart i kundvagnen for kassorskan tittade pa mig och sa: You are not about to drop are you? Jag skrattade lite och fragade om jag fick mina varor gratis om vattnet gick (for sa ar det pa manga affarer har) och vi pratade lite om hur trist det ar att ga pa overtid etc.

Val hemma hade jag lite mensvark (en annan effekt av hinnsvepningen) och jag blodde lite men annars inga kanningar. Vid 18 tiden borjade jag kanna av lite starkare mensvark och tryck och det holl i sig i flera timmar. Klockan 21 pratade jag med mamma pa telefon i en timme och vi pratade saklart om forlossningar och hur hennes gatt till. Jag hade fortfarande inte fattat att det var pa gang for mig...

Vid 22 nar jag precis lagt pa med mamma borjade jag kanna de forsta riktiga varkarna men eftersom jag hade sa kallad 'False Labour' - dvs varkar var tredje minut som gor ont men som inte gor att man oppnar sig - med Nils sa trodde jag att det var det jag upplevde igen. Jag sa inte ens nagot till Ben forran runt midnatt da jag kande att det borjade gora rejalt ont. Jag sa att jag var helt saker pa att det inte var pa allvar, men kanske vi borde packa en vaska med klader for Nils att ta med sig till farmor och farfar om det nu var pa riktigt??

Natten gick och jag sov inte en blund eftersom varkarna var for starka. Jag testade lite om det var pa riktigt genom att ta tva paracetamol och ta ett varmt bad eftersom de sager att varkarna generellt satt avtar om det inte ar pa allvar da. Varkarna fortsatte som forrut med det var gudomligt att bada!! Jag hade tant ljus i badrummet och forsokte att andas lugnt och fint... det gick bra tills det ljuset med hallonlukt fick mig att borja ma otroligt illa ;-).

Vid halv fyra tiden gick jag och la mig brevid Ben och han borjade klocka varkarna som visade sig vara nastan laskigt jamna. De kom var femte minut och holl i sig en minut och tjugo sekunder. Ben ringde in till forlossningen dar de inte helt ovantat sa att det later som om det ar pa g men forsok stanna hemma sa lange som mojligt. Vi ringde aven till Bens foraldrar som korde upp till oss for att se efter Nils. Vid femtiden kom varkarna var tredje minut och holl i sig en och en halv minut och var rejalt starka och da kande jag att det var dags att aka in. Det tog dock lite tid att fa pa sig klader eftersom det var helt omojligt att rora sig nar varkarna kom.

Bilresan in till BB var hemsk! Varje gupp och brunn vi akte over kandes valdigt mycket o jag hangde i stort sett i det dar lilla handtaget over fonstret vid varje vark. Klockan 6.10 var vi pa BB dar vi skrevs in och sedan visades vi in till ett forlossningsrum, som visade sig vara exakt samma rum som vi var i nar Nils foddes. Detta var nog for att jag skulle tappa sjalvfortroendet och for forsta gangen blev jag ordentligt radd och kande att det har fixar jag aldrig! Undersokningen visade att jag var 4 centimeter oppen och det gav mig lite nytt sjalvfortroende och vi 'jobbade vidare' i nagra timmar till. Klockan 10 var jag 6 centimeter oppen och ordentligt trott och bad darfor om en epidural. Denna lades och jag fick nagra timmars valbehovd vila! Nar jag var ca 8 centimeter oppen slutade jag trycka pa knappen som injecerade epiduralen for att jag skulle kunna kanna i alla fall lite vid krystvarkarna och det visade sig funka pefekt for nar jag val var helt oppen sa kande jag varkarna igen aven om udden av dem togs bort av epiduralen. Jag krystade ett tag men efter ett tag gick Sofias hjartljud ner vid varje vark och tog langre och langre tid pa sig att komma tillbaks och for forsta gangen upplevde jag att det blev lite stressat i rummet. Vid det har tillfallet hade jag inte mindre an fem barnmorskor till hjalp eftersom det var skiftbyte men de som varit med mig hela morgonen ville stanna och traffa bebisen :-). Det kandes om varldens girlpower dar inne i rummet (forutom Ben da ;-)) och klockan 14.50 foddes varldens finaste lilla flicka.

Vi hade som bekant INTE vantat oss en flicka och Bens ansiktsuttryck nar han insag att det var en liten tjej som lag dar var helt obeskrivbart! Han sag forvanad, overlycklig och forvirrad ut allt pa en gang :-). Och det beskriver vad jag kande sjalv ocksa. Fast i mitt fall kan man lagga till en harlig kansla av lattnad over att forlossningen var over!

Nu ar Sofia hela nio dagar gammal och jag tycker att tiden gar alldeles for fort. Och anda gor vi inget annat an ar har hemma och ammar, sover och myser. Besok far vi en del vilket ar himla trevligt men annars gor vi verkligen inget alls. Jag tog nagra timmar och bokforde at en kund i gar men letade mig sedan snabbt in i babybubblan igen ;-). Jag markte att hjaran inte riktigt funkar som den brukade sa det var ingen mening att forsoka sig pa debit och kredit...

Hela den har graviditeten har jag egentligen varit livradd for forlossningen. Forlossningen med Nils hade etsat sig fast i mitt minne och da alla andra sager att 'man glommer sa fort' sa gjorde jag inte alls det utan altade varfor allt hade gatt sa fel. I borjan av den har graviditeten var jag darfor valdigt inne pa att forsoka fa ett kejsarsnitt den har gangen men efter en del samtal med en specialist barnmorska sa andrade jag installning! Medans jag kommer ihag den forsta forlossningen som fullstandigt kaotisk med lakare och barnmorskor som sprang in och ut genom dorren hela tiden och stressade sa var den har forlossningen valdigt lugn och faktiskt ganska harmonisk. Visst gor det ont att foda barn... det kan man aldrig komma ifran men det finns faktiskt olika grader av smarta och det ar STOR skillnad pa att ha naturliga varkar som sakta med sakert byggs upp i kroppen mot att som forra gangen ha ett dropp med varkforstarkande som gjorde att det inte fanns nagon paus emellan varkarna. Forlossningen den har gangen var hanterbar - det var den inte forra gangen!

Nils ar valdigt gullig mot lillasyster men inte riktigt lika gullig mot sina foraldrar just nu. Inte helt forvanande sa gor han allt for att fa uppmarksamhet sa ljudnivan har hemma ar valdigt hog just nu. Det maste kannas valdigt konstigt att plotsligen dela sitt hem och sina foraldrar med nagon annan och det spelar nog ingen roll hur sot han tycker att hon ar, for det ar fortfarande inte roligt att mamma sitter och ammar henne varnanna timme hela dygnet! Men jag gissar att det hela kommer att 'lugna' ner sig sa smaningom!

Nej nu ar det lunchdags har och sedan ska vi ga ut pa en premiartur med vagnen. Trevlig helg alla!!

måndag 20 oktober 2008

Babybubbla

Japp just nu ar vi mitt i det som de kallar Babybubblan tror jag. Vi gor inte mycket annat an att sitta pa soffan och titta pa var nya lilla familjemedlem. Jag spenderar val ungefar halften av dygnets timmar med att amma och Ben verkar ta sin roll som husfader pa storsta allvar och haller just nu pa att baka brod! ;-) Jag gissar att vi upplever lugnet fore stormen for jag kommer ihag att de forsta dagarna med Nils var precis sa har lugna och skona ocksa och sedan fick han kolik och vi fick inte sova pa flera manader sa vi forsoker verkligen ta vara pa det har lugna och skona livet. Darav inga mastodontinlagg har pa bloggen utan mest foton de narmasta dagarna skulle jag tro...

En ovanlig syn - Sofia i vagnen helt sjalv. Hon vill namligen inte vara nagon annanstans an i vara armar och det kan man ju forsta efter 9 manader i magen.

Finns det nagot som ser sa rofyllt ut som en bebis som sover? Cirka en halv minut efter att det har fotot togs var hon klarvaken igen dock ;-).

Vi har inte lamnat huset sedan vi kom hem i fredags men val haft en hel del gaster som varit mer an generosa med bade presenter och middagar att ha fardiga i kylskapet!


Jag fascineras over hur svart det ar att fa fram bebisars litenhet pa foton! Jag kommer ihag att jag tankte precis likadant nar vi tog foton av Nils. Han sag inte alls ut som sig sjalv... och det gor inte Sofia har heller. Idag vager hon 3.22 kg sa det ar ju ingen jatte bebis vi pratar om direkt, men pa fotona ser hon riktigt rund ut. Mycket skumt! Sa dar, det tog en halvtimme att lagga ut det har inlagget och nu ar det dags for mjolkmaskinen att gora sitt igen ;-).

fredag 17 oktober 2008

Agnes Sofia

Nu har vi kommit hem fran sjukhuset och med oss hem har vi Bonan som visade sig vara ingen mindre an denna lilla tjej :-)




Vi ar SA lyckliga och befinner oss mitt i babybubblan just nu. Tack sa jatte mycket for alla grattishalsningar har pa bloggen. Nu kallar Sofia och vill ha mat (ja vi tror att det blir Sofia i tilltalsnamn eftersom Agnes tyvarr inte alls later sa fint pa Engelska som Svenska...) sa jag far uppdaterra med forlossningsberattelse och annat en annan dag.

måndag 13 oktober 2008

Host i Bristol

Nu ar det host i bristol och sommarvadret har hittat hit. Ironin ar inte att leka med! I helgen har det varit 19-20 grader varmt och sol... underbart och varmare an det var i juli...

Grannens tradgard i full fargprakt

Med nya objektivet kan man komma riktigt nara Bristol...

Bristol Suspension Bridge



Bonan verkar trivas bra i magen. BF plus 7 dagar i dag och inga tecken pa att liten vill komma ut. I morgon star ett sjukhusbesok pa programmet. Da kommer de att kolla flodet i navelstrangen och att det finns nog med fostervatten kvar bland annat. Efter det kommer vi nog att fa en tid for igangsattning om nagon vecka eller sa. Jag har forsokt att inte skriva for mycket om det har pa bloggen men eftersom jag har en viss skrack fran forra forlossningen som inte gick sa smidigt direkt sa ar det just en igangsattning jag forsoker slippa....men ut maste ju Bonan pa ett eller annat satt och blir det genom igangsattning sa far det ju bli sa.

Helgen har for ovrigt varit lugn och skon for mig medans Ben har jobbat pa har hemma och han konstaterade i gar kvall att det nu borjar kannas som ett hem har!! I gar hann vi med sondagslunch med ett par kompisar ocksa och Nils fick leka av sig i nagra timmar med deras barn.

fredag 10 oktober 2008

No news is good news?

Ja sa sager de ju har men .... nja... i mitt fall betyder 'no news' ingen bebis ;-).

Pa hemmafronten kanner jag att det borjar lugna ner sig. Vi har lyckats fa undan och fardigt en hel del de har senaste veckorna och nu har jag inte langre panik over att ta hem en bebis hit!! Pa jobbfronten ar det desstom samre. S som jag berattat om tidigare bestamde sig for att saga upp sig igar. Ingen hojdare direkt sa dagen har jag spenderat bland annat pa moten pa jobbet for att forsoka klura ut vad vi ska gora nu. Bade en oerhord massa pengar och for att inte tala om energi har lagts ned pa att trana upp S och nu kanns det lite som om luften har gatt ur alla. Ingen fattar hur Jana ska ha tid att lara upp nagon ny nu. Med tanke pa att vi borjade leta efter en ersattare redan i Maj sa kanns det lite trostlost att borja om igen nu. Men sa far det ju bli.

Ja ja, det var inte sa har jag hade velat lamna jobbet men det hela far ju losa sig.

Med magen tror jag att det ar bra. Det ar full fart dar inne i alla fall och darmed ocksa fullt tryck pa blasan ca 24 timmar om dygnet ;-). Nils borjar bli rejalt otalig och undrar hela tiden om bebisen inte tanker komma snart. Jag har inte blivit otalig annu... har helt enkelt inte hunnit. Men nu borjar det kannas som om h*n garna far komma snart...

Efter jobbet akte jag forbi det nya kopcentrat i Bristol och jag ar makta imponerad. Det ar verkligen jatte fint! Hela stan har fatt ett ansiktslyft och jag ser fram emot att aka in och inspektera narmare om ett tag eller sa. Lite trist var dock att mitt besok i stan innebar att jag hamnade mitt i varldens trafikkaos pa hemvagen och det tog 1,5 timmar pa bussen att aka 5 kilometer. Sanslost och hade det inte varit for stora magen sa hade jag helt klart gatt hem istallet. Darmed ska jag nu lagga mig i ett varmt och skont bad och bara slappa!

Trevlig helg alla!!

tisdag 7 oktober 2008

Dagen D plus 1

Hahahaha sag nu att baby raknaren star pa 1 dag kvar till BF. Sa efter BF borjar den alltsa rakna upp igen.. hoppas jag inte behover ga 280 dagar till ;-)

måndag 6 oktober 2008

Dagen D

Sa i dag ar det alltsa 6e oktober och det visar 0 dagar kvar pa baby raknaren har till hoger om texten.. hur skumt ar inte det?? Men precis som forra gangen har jag inga kanningar direkt - lite molvark och ont i ryggen men jag gissar att det snarare beror pa att vi jobbar som sma gnu har hemma nu for att fa sa fardigt som mojligt tills lillen ar har! Men nu har ju verkligen nedrakningen borjat pa allvar i alla fall... for snart kommer ju bebisen :-).

Dagen i ara var jag pa mitt sista barnmorskebesok hos de ordinarie barnmorskorna (nasta vecka blir det overburenhets kontroll pa sjukhuset men inga fler besok hos Scary Mary eller Maria i alla fall). Jag slapp ha Scary Mary och fick en trevlig pratstund med Maria istallet. Hon lyssnade pa hjartljuden, konstaterade att huvudet ar langt nere nu och att bebisen just nu ligger i en bra position for fodseln. Men eftersom bebisen fortfarande ar sjovild i magen sa kan det nog andra sig an.... Maria konstaterade aven att jag ser ut att ma oforkskamt bra och det har hon alldeles ratt i. Jag mar verkligen bra! I gar natt var forsta natten som jag hade problem med att sova pa grund av varkande rygg och det far man val vara ok med sa har i slutet! Illa mar jag ju eftersom bebisen trycker pa bade uppat och nedat just nu, men det kanns ocksa helt overkomligt och fixas med en Rennie eller tva.

I ovrigt har det varit lika mycket att gora som vanligt idag. Vi borjade dagen med ett aterbesok hos lakarna for Nils och han ar mycket mycket battre nu. Sa skont!! Sedan var det da dags for mitt barnmorskebesok. Sedan traskade vi till affaren och handlade mat som jag sedan slapade hem med hjalp av Nils sulky och val hemma lagade jag nagra matratter att frysa in och ha nar bebisen val ar har. Nar Sedan Ben kommit hem i kvall har vi satt upp hyllor i nya lilla tvattrummet och under trappan i hallen och efter det har vi spenderat nagra timmar med att ta ner vagn och andra grejer fran vinden (tyckte det var dags nu) och samtidigt lassa upp en massa grejer pa vinden som vi inte har plats for har just nu.

Morgondagen ser lika full ut kan man saga. Jag ska tvatta vagnsgrejerna, stryka de nya och tvattade pyjamasarna till bebisen, stalla ordning i vardagsrummet igen nu nar alla grejer har flyttats tillbaks till koket och hallen, sy ett draperi till tvattrummet, ansoka till Nils skola infor September nasta ar och laga kottfarslimpa. Dar emellan har jag tankt hinna lasa lite bloggar ocksa :-).

Det ar synd att saga att jag har langtrakigt ;-). Och jo da jag vet att jag borde ta det lite lugnt och forbereda mig infor fodseln men eftersom jag mar bra sa har jag himla svart att bara sitta har i roran och titta. Jag kommer nog inte kunna slappna av helt forran huset kanns beboligt och mysigt igen men jag hoppas och tror att det faktiskt kommer vara det snart! Och da ska jag vila ... eller foda barn... vi far se ;-).

söndag 5 oktober 2008

Sista brollopet for aret

Forra lordagen gick Delphine och Jerrys brollop av stapeln och det blev en valdigt fin avslutning pa alla de brollop vi varit pa i ar! Vi vaknade upp till tjock dimma pa morgonen men vid middagstid hade solen brytit igenom och det blev en san dar perfekt hostdag med hog och klar luft.

Brudparet hade hyrt hela Hotel du Vin i Bristol och dar holls bade sjalva brollopsceremonin och festen pa kvallen. Men innan det var dags att bege sig dit traffades vi tjejer pa Bordeaux Quay och at brunch.

Sedan gick vi en prommis genom Bristol till hotellet

Val installerade pa hotellet (som jag lyckades att inte ta ett enda foto av...) sa spenderade vi tjejer nagra timmar i brollopssviten med att hjalpa brudnabbarna (Delphine och Jerrys dotter och hennes tva kusiner) med att mala naglarna och locka haret


Delphine vagade dock inte lita pa oss utan hade hyrt in en sminkos som fixade henne infor brollopet :-)

Nar tjejerna var klara begav vi andra oss till vara rum och gjorde oss redo for brollopet som skulle borja klockan 17. Rummen var verkligen fina (sarskilt med tanke pa vanlig engelsk standard) och da speciellt badrummen! Jag gissar att badrummet var lika stort som sjalva sovrummet och jag hade latt kunnat spendera en hel kvall med att bara ligga och lata mig i det stora harliga badkaret...

Redo att ga pa brollop

Peggy och Delphine tar det lite lugnt innan det ar dags for ceremonin

Precis innan 17 gick vi ner for att satta oss till ratta med vara makar och pojkvanner och samtidigt gick Jerry upp till brollopssviten for att hamta Delphine. Paret gick alltsa in tillsammans vilket ar valdigt ovanligt i England dar seden sager att pappan till bruden 'ger bort henne' vid brollopet. Jag tror att alla inblandade kande att det skulle vara lite fanigt for Delphines pappa att ge bort henne nar hon inte bott hemma de senaste tjugo aren ...

Nyvigda!

Jag var vittne och har far ni aven magbilden for vecka 39 ;-). Delphine bar en jatte vacker och valdigt otraditionell klanning och helt otroliga Jimmy Choo skor som jag missade att fota...

Jag brukar egentligen inte tycka att 'radhus' brollop ar lika hogtidliga som kyrkbrollop men det har kandes valdigt fint och framfor allt personligt. Bara de allra narmsta vannerna och familjen var dar vid sjalva ceremonin och middagen och sedan bjods det pa storre fest vid 21 tiden da alla deras vanner och bekanta kom for att fira paret.

Efter ceremonin bjods det pa coctails och tilltugg i baren medans brudparet fotograferades och vid 19 tiden var det dags for middag i resturangen.

Har har Ben fatt tag pa en ny gravid kvinna - min chefs fru Mandy :-)


Vid middagen satt vi med Delphines bror Matt och hans tjej Buffy (ja precis som vampyr tjejen). Alla satt vid sma bord om fyra eller sex vilket var himla trevligt och lite mer personligt an att sitta vid stora langbord!

Efter middagen var det dags for fest och det dansades och skrattades tills in pa smatimmarna. Vid 2 pa natten gav dock jag och Ben upp for da hade mina fotter svullnat till ungefar dubbel storlek ...

En nojd brud!! (i ny klanning...)

Morgonen efter tog vid det lugnt och gick sedan ner och at en helt otrolig frukost (inte heller det vanligt pa engelska hotell!) och sa hej da till brudparet som skulle aka pa en mini-smekmanad (3 dagar) till Barcelona. Ben och jag akte sedan hem och spenderade 7 timmar med att fixa och stada har hemma, allt medans Nils blev bortskamd av sin farmor och farfar.

Brollopet var verkligen roligt och flera saker gjorde att det kandes valdigt litet och som om alla verkligen var en del av dagen. Bland annat hade alla gaster fatt valja en sang var att spelas av DJn under kvallen och likasa hade Ben hjalpt till att fa ihop foton pa alla gaster som projekterades (heter det ens sa pa svenska?) pa en av vaggarna i hotellet. Vi sa aven efterrat att det var valdigt trevligt med ett kvalls brollop for aven om det ar valdigt roligt att vara pa brollop en hel dag sa kan det bli lite mycket vantande om brollopet ar redan klockan 12 pa dagen.

lördag 4 oktober 2008

Mammaledig

Nej da ingen bebis annu - bara en alldeles galen vecka. I tisdags jobbade jag sista dagen och sedan var planen som foljer: Onsdagen skulle bli en riktig fixardag och det blev den ocksa. Fem timmar spenderade jag med att skrubba nedervaningen eftersom golvet nu var fardiglagt och mobler kunnat flyttas tillbaka till sina ratta stallen. Pa eftermiddagen bokforde jag for en kund och pa kvallen kom en kompis over och snackade bort nagra timmar. Nagra intressanta timmars snackade blev det eftersom S numera jobbar som personlig tranare at en kand skadespelerska och reser varlden runt med henne. Snacka om att vi lever olika liv!

Torsdagen skulle jag ta bussen in till stan och antligen kika pa det nya centrat som oppnat dar och pa eftermiddagen var en fika inplanerad med nagra kompisar. Men pa morgonen vaknade Nils upp med varldens forkylning och ordentligt rosslig i brostet. Han hade bra med fever och andningen blev allt samre. Ingen av hans sprayer hjalpte sa det hela slutade med att vi fick bege oss till sjukhuset dar vi sedan spenderade hela dagen och kvallen. Vi blev hemslappta klockan 22 pa kvallen vilket var underbart eftersom vi borjat stalla in oss pa att fa stanna over natten. Nils var fullstandigt hog av all medicin och uttrycket 'myror i baken' fick ett ansikte! Vi fick honom i alla fall i sang tillslut och pa fredagsmorgonen var han visserligen fortfarande sjuk men astman var mycket battre.

I gar skulle jag ha akt in till jobbet eftersom saker och ting dar inte heller blivit som vi hoppats. Jag tror jag namde for ett tag sedan att killen vi tranat upp de senaste manaderna plotsligen fatt kalla fotter och inte var saker pa att jobbet var ratt for honom?! Hur som helst sa vantade han tills i onsdags och hade da ett bryt pa jobbet och forklarade att han helt enkelt inte klarar av stressen. Jobbet far honom sa stressad att han kraks tydligen och det later ju inte alls bra!!! Det trakiga ar att jag tycker att han faktiskt gor ett valdigt bra jobb och lar sig snabbt sa det ar helt enkelt sjalvfortroendet som tryter. Nagot besok pa jobbet blev det nu inte for mig i fredags eftersom jag hade Nils hemma men det verkar som om situationen har lost sig med att S nu ska jobba med de lite lattare uppgifterna sa far J ta resten. Vi far se hur det gar.... men lite oroligt har det varit den har veckan kan man saga.

Sa nagon Bona har alltsa inte anlant utan det har bara varit lite for mycket att sta i.... dar av har jag heller inte hunnit lasa bloggar heller :-(.

Nils ar ju av forklarliga skal inte pa topp och i gar kvall kande jag att aven mitt humor borjade tryta. Men det blev battre igen efter en tretimmars vistelse pa Ikea. Alldeles sjalv var jag dar medans killarna var hemma och tog det lugnt. En hel del 'finishing touches' och lite grejer till bebisen inhandlades och jag kande mig valdigt nojd efterrat :-).

Brollopet i lordags var forresten fantastiskt!! Jag har en hel del foton men kanner att jag vill visa dem for Delphine innan jag lagger ut dem har. Men de kommer snart hopps jag!!