CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

fredag 1 augusti 2008

30

I dag ar det en stor dag! Min fina Ben har nu natt den aktningsvarda aldern trettio ar och kan numera kalla sig vuxen (eller?). I morse vackte jag och Nils honom med 'skonsang', frukost och presenter pa sangen och i morgon blir det fest med slakt och vanner.

Ben har anammat de flesta svenska seder och traditioner fullt ut!

Vissa menar att det finns stora likheter mellan Ben och Borat. Ibland ar jag bojd att halla med ;-)

Ibland ar han bra engelsk dock...

Pappa Ben

Trevlig helg alla!

9 comments:

Saltistjejen sa...

Å hoppas att Ben och även ni andra, får en underbart rolig och härlig födelsedag!!!!!!! Stort Grattis!
Kram!

Desiree sa...

Hälsa Ben grattis på födelsedagen. Ha en underbar födelsedagshelg med mycket skoj och firande.

Kram
Desiree

Millan sa...

Saltis och Desiree - jag tackar a Bens vagnar. Jag ska framfora grattishalsningarna :-D. Ha en toppenhelg bada tva och Desiree - jag hoppas resan hem i morgon gar bra! Kram pa er.

Anonym sa...

Gratta Borat....eh..jag menar BEN!! :D
Det är inte varje dag man blir vuxen..ha,ha..

Hoppas att ni får en bra dag och att det blir många skratt och kramar!

Kram från grannön!!

Petchie75 sa...

Du får gratta Ben från mig också! Kul att han spelar cricket, det känner jag ingen engelsman som gör!
Hi hi, Ben och O verkar vara lika på det sättet - O har ju också anammat en massa svenska traditioner, maträtter etc. Hur mycket svenska snackar Ben? Han kanske har snappat upp lite från dina samtal med Nils? O kan typ säga "käka tårta", köttbullar och fika - väldigt matinriktat vokabulär med andra ord ;-)
Hoppas att ni får en fin helg!

Lullun sa...

Så har jag läst ikapp mig. Därför: Grattis både till 30-åringen och 3-åringen! Förra året var det här i familjen det hölls 30- & 3-årskalas. Far och son fyller nämligen med bara 6 dagars mellanrum. ;-)

Mycket resande har det ju också blivit för er. Sånt är ju kul! Men tråkigt med mormodern.

aurorabuddha sa...

Grattis fran Texas oxa! Tank att ni ar sa gamla. :o)

Sa ni har haft bade gladje och sorg under er sommar... som sa manga av bloggarna. Och alla verkar 'ta det som det kommer' - precis som man ska.

Och snart kommer det en till bloggbebis! Din mage ar ju sa fin, sa fin!

Marianne sa...

Grattis Grattis i efterskott!

Millan sa...

Jess - :-) Borat halsar och tackar! Faktum ar att det blev lite Ali G under kvallen. Fotobevis kommer har snart! :-).

Petra - Ja hela Bens familj ar ratt involverade i cricket klubben sa det ar lite skoj. Ben har spenderat sondagarna pa cricket sedan han var valdigt liten och kanner alla dar valdigt val. Jag tycker dock att sjalva spelet ar alldeles for langrandigt. Det tar ju ca 6-7 timmar med en match o sa lange orkar jag aldrig kolla!
Att jag pratar svenska med Nils nu hjalper helt klart Bens svenska ordforrad. Sedan gick han en svenska kurs pa college har for nagra ar sedan och larde sig faktiskt en hel del dar. Han forstar valdigt mycket och kan manga ord men spraket flyter anda inte pa. Tror att han skulle snappa upp det fort om vi flyttade till sverige dock!
Fika ar ett av mina favoritord sa det ar ett bra ord for O att kunna :-). Faktum ar att manga av vara vanner har har anammat det uttrycket ocksa eftersom det verkligen inte finns nagot liknande pa engelska.

Lullun - sa ni har ocksa sa nara mellan far och sons fodelsedag i er familj!! Vi fyller inom 4 veckor hela familjen sa det blir bara den nya lille som far en egen manad ;-). Nu ska jag kika in hos dig. Jag borjade lasa igar men blev helt oforskamt avbruten av nagot och hann bara lasa lite grann,

Aurorabuddha - tackar :-). Ja visst nu har vi kommit upp i vuxen alder bade jag och Ben ;-). Hm... Nar man nu blir det?!
Ja det ar verkligen manga av bloggarna som haft en lite 'upp o ner' sommar i ar...
Tackar och bugar for komplimangen om magen :-D. Den vaxer med rasande fart och jag undrar lite var det har ska sluta... det marker vi!

Marianne - tackar a Bens vagnar :-)