CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

onsdag 19 mars 2008

Fem saker om mig...

Jag harmar Annika och gor en liten lista pa fem saker som ni kanske inte visst om mig. Eller sa gor ni det... vi far se?!

1. Jag har det senaste somnat runt 20.00 om kvallarna
2. Jag har matt illa ca 24 timmar om dygnet de senaste 5 veckorna, men det borjar bli battre nu
3. Nar jag inte har matt illa sa har jag varit sa sugen pa svensk mat att jag nastan borjade grina nar jag laste Lulluns 'svenska mat lista'
4. Pa kvallarna ar min mage sa svullen att det ser ut som om jag vore nastan 3 manader gravid
5. Jag AR nastan 3 manader gravid...

Sa dar har ni det! Nils ska, om allt gar vagen, bli storebror i Oktober nagon gang! :-D Jag gar in i vecka 12 i morgon och ar forfarande ratt sa nojig for missfall och allt annat man kan vara nojig over. Men i mandags var vi och halsade pa den lilla (38mm plus laaaanga ben!) bonan och da var h*n i alla fall hogst levande och lag inte stilla en sekund!

Sa Saltis och Jess, jag joinar er i vantan pa de sma om det a ok :-D.

26 comments:

Mia sa...

Tjohooo! GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS!
Stor kram till er allihop!
//Mia

Mia sa...

Vilken fin bild! Ser nästan ut som om han/hon vinkar lite! Blir lite tårögd!
Kram igen!

Millan sa...

:-) Tack!! Ja h*n vinkade faktiskt lite till oss... jag fragade om det var handen och det var det enligt UL-damen... :-D

Saltistjejen sa...

Å Millan!!!!
Så Otrolgti coolt sätt att leverera detta!!! :-) :-)
Jo, jag har också hormoner som flyger runt i kroppen men kan nog inte skylla mina höga skratt och mina tårar (nu när jag läste ditt inlägg) enbart på dem!!!! ;-)

JÄTTEGRATTIS till dig, Ben och Nils!!!!!!!!!!!!!

*hoppar upp och ner och pompomar för fullt!*


Fin bild på lillsyskonet också!!!! :-)


Å vad roligt!!!!
jag blev verkligen jätteglad för er skull!
Och det är roligt att ha ytterligare en kompis att följas åt med. Nu är ju jag och Jess inte "ensamma" längre som sagt!! :-)

Anonym sa...

Underbar bild på Bönan! Kram - Malin O

Millan sa...

Saltis - :-) Ah vad skoj att du blev sa glad!! Det ar verkligen roligt att vara nagra stycken som foljs at. Och jag har ju haft SA svart att inte saga nagot tidigare nar jag kommenterat om era inkop/UL/hormoner o liknande. Tack igen!! :-D

Malin - Ja visst ar h*n sot.. en liten tjockis ser det ut som ;-). Fast bilden ar ju inte i narheten av lika bra som den vi fick i vecka 13 med Nils da vi gick privat... Men anda.. det ar en bild! :-)

Desiree sa...

Wow stort grattis Millan! Vad kul att Nils ska bli storebror. Skönt att höra att du börjar må lite bättre. Supergrattis!

Anonym sa...

GRATTIS!!

Vilken underbar nyhet!!
Så fort jag såg bilden så tänkte jag..kan det verkligen vara så att....
Åh, jag blir lika glad som att det vore jag själv som fått reda på min egen graviditet..igen!! :D
Häftigt att vi väntar smått på rad..he,he..
Fast du har ju redan tjuvstartat med Nils.. :D

Vad söt er lilla böna är! Tänk att det bara smäller till som är det fullt i magen helt plötsligt! :D

Nu ska vi snart masa iväg oss till 3D skannen.
Superkramar på er!

Saltistjejen sa...

Jag förstår att det varit svårt för dig att inte "outa" det när både jag och Jess skrivit om våra små maginneboende... ;-)

Har ni berättat för Nils???
Tycker han att det ska bli spännande med ett syskon, eller har han kanske inte riktigt förstått??
Han är ju ganska liten än.

Anne sa...

Åååååååhhhhhhh, vad roligt!!!! Stort grattis till hela familjen som väntar tillökning! Jag var tvungen läsa inlägget en gång till, nyheten levererades så pang på och jag var lite trög att ta in allting först :) Vilka glada påsknyheter du kommer med, jag blir helt upprymd här :)
Tycker du att gravditeten hittills beter sig och känns på samma sätt som med Nils?
Vilken bra ultraljudsbild (inte för att jag är proffs på att bedöma), man ser så tydligt att det ligger en liten prick där. En oktoberbebis....det är ju helt fantastiskt ju!!!!!! Nils kommer bli en toppenstorebror. Har ni redan börjat förklara och berätta för honom (på hans nivå så klart, på ett sätt och språk som han kan relatera till)?
Verkligen jättekul Millan, du ska bli mamma igen!!!!

Millan sa...

Desiree - tack :-). Det kanns verkligen jatte skoj. Men underligt att Nils ska bli storebror.. han ar ju min lilla bebis fortfarande pa nagot satt...

Jess - tack!! Visst ar det kul att vi ar flera som vantar nu! Roligt aven att alla ska ha lite utspritt. Det maste val vara du som ska ha forst?? Hoppas det gick bra pa ULet. Maste ha varit haftigt att ha sett den lill* i 3D!! Det har jag aldrig upplevt..

Saltis - Vi har berattat for Nils. Eller rattare sagt.. jag tog testet nar jag var ensam hemma (kudne inte halla mig tills Ben kom hem kl 22...) och eftersom Nils var dar med mig sa blev han egentligen den allra forsta som fick reda pa det. Fast da forstod han nog ingenting. Nu sager han: Mammas baby in magen! Sa fort nagon namner ordet bebis :-). Han outade mig helt bland foraldrargruppsvannerna bland annat.. vilket var lite komiskt!
Han har dessutom varit med pa bada ULen och det har nog gjort att han forstar lite mer an han gjort annars.

Anne - :-D Tack!! Jag dividerade en del om hur jag skulle skriva det men sedan loste Annika det problemet med sin lista ;-).
Hittills sa mar jag exakt likadant som jag gjorde med nils. Illamaendet borjade nastan pa prick samma dag och nu i vecka 12 har det borjat forsvinna, vilket var exakt likadant med Nils. Jag ar aven sugen (och INTE sugen) pa precis samma mat den har gangen. Jag tror darfor benhart pa en kille till!
Vi har berattat for Nils (se svaret till Saltis :-D) och han verkar faktiskt forsta det hela. Jag tror dock inte han forstar att bebisen ska komma ut sa smaningom.. utan han tror att den ska stanna i magen. Fast i och for sig sa har han lovat dela med sig (Share!!) av sina leksaker.. sa vi far se..
Det kanns verligen jatte skoj och jatte skumt att jag ska bli mamma igen!!! :-)

Anonym sa...

GRATTIS igen! Skönt om illamåendet börjar ge med sig.

Fint du har fått här när du ändrat färger!

www.gottablandat.wordpress.com sa...

ååååååh millan va roligt!! Stoooooooooort grattis! verkligen jtäteroliga nyheter och va kul de ska bli att följa din graviditet. hur gammal ar nils i oktober när den lille beräknas, har han hunnit fylla 3 da eller? Grattis igen, känner mig helt upprymd för er skull!!

Millan sa...

Pernilla - tack igen :-). Det ar helt underbart nu nar illamaendet har borjat ge med sig. O klockan ar nastan 22 och jag ar vaken... men jag sov i och for sig i en halvtimme nar jag nattade Nils ;-)

Lotta - :-D Tack!! Nils kommer vara 3 ar och 2 manader drygt skule jag tro nar bonan fods. Kanns ratt sa lagom for oss tror jag...

www.gottablandat.wordpress.com sa...

ja de tror jag e kanon att ha 3 ar emellan :-) verkar valdigt slitsamt att ha dom för tätt :-) ooo va kul, grattis igen!!

Lisa Christensen sa...

Åh, vad roligt!! Jættestort grattis!! Då kan vi føljas åt via våra bloggar :) Kænner igen illamåendet och suget efter svensk mat. Ær i Danmark nu, det ær ju inte riktigt detsamma, men næstan. Førsøker passa på att æta gott hær.

Ha det bra!

Millan sa...

Ulrica - :-)

Lotta - det ar ju himla vanligt med 2 ar mellan barnen har (och i sverige ocksa tror jag) men jag tror inte jag skulle ha fixat det... jag var inte alls redo att lamna jobbet igen efter bara 1 ar av att ha jobbat efter mammaledigheten och jag tror inte Nils skulle ha varit redo att dela med sig av oss heller... Vi hoppas han ar det i October ;-)

Lisa - tack :-). Ja det ar himla skoj att vara flera som ska ha barn ungefar samtidigt! Visst ar det skont nu nar de varsta illamaendet har lagt sig?? Jag fick ett sant sug efter svensk mat att vi akte till Ikea forra veckan och kopa pyttipanna och annan svensk mat. Mat som jag valdigt sallan ater nar jag ar i sverige... ;-). Ha det gott i Danmark!

Annika sa...

Nu komemr jag och ser detta senare än tänkt!!!
GRATTIS vad KUL!!! Och vilket otroligt smart sätt du lade fram det på!!
Så många gravida bland bloggvännerna nu!! Roligt!!!
Jättegrattis och JÄTTEKRAMAR!!!

Millan sa...

Annika - :-D Tack!! Jag tyckte att det var kanon att du loste fragan om hur jag skulle lagga ut 'nyheten' pa bloggen. Jag alskar ju listor sa det var perfekt ;-).
Ja det ar manga bloggbebisar pa gang nu. Valdigt spannande! :-) Kram

Victoria sa...

GRATTIS, vad roligt! Det var minsann härliga nyheter!
Kramar/Vic

Petchie75 sa...

Jättegrattis!! SÅ kul för er och för Nils!! Och kul sätt att berätta det för oss! Så himla kul att du berättar det för oss på bloggen!
Tre år är perfekt åldersskillnad - det är 3 år mellan min bror och mig (jag är äldst).
Glad Påsk och förät dig inte på påskchokladen, ha ha! ;-)
KRAM!

Millan sa...

Vic - tack :-) Ja visst ar det glada nyheter! Speciellt nu nar illamaendet nastan ar over (peppar peppar) och jag kan koncentrera mig pa nagot annat an nar jag ska fa sova harnast ;-). Kram

Petra - :-D Tack! ja vi tycker att det har ar himla kul. Men vi har nog egentligen inte fattat det annu... Nils verkar se fram emot det men jag vet inte egentligen hur mycket han fattar. Baby coming out to play soon?? Fragar han varenda dag.. jag hoppas han blir lika exalterad nar den lille ar har. hm..
Gott att hora att du tycker 3 ar emellan ar en bra alderskillnad... Det ar 4, 14, 17 och 20 ar mellan mig och mina smabroder sa det ar ju lite skillnad... ;-).
Glad Pask till dig ocksa!! Jag ska forsoka att inte forata mig pa chokladen... men jag kan inte lova ;-) Kram

Miss Marie sa...

Grattis grattis grattis!

Anonym sa...

Stort grattis Millan! Vi väntar också tillökning, i juli är det beräknat. Fick veta att det såg ut som en liten tjej vid senaste ultraljudet så blev jätteglad :-) Har knappt mått illa alls denna gången, inte alls som när jag väntade Oliver då jag mådde illa i 5 månader. Jag har inga 'cravings' denna gången, men Estrella chips och Kalles kaviar (ang. ditt senaste blogginlägg) har jag alltid gillat! Kram, Maria

Millan sa...

Marie - tack :-)

Maria - tack!! Vad skoj att ni ocksa vantar tillokning. Du far skaffa en blogg sa vi kan foljas at :-D. Vad skont att du sluppit ma illa!! Jag har matt pa exakt samma satt de forsta 3 manaderna som jag gjorde med Nils sa jag raknar stenhart med en liten kille till!! Just Kalles Kaviar ar jag sa himla sugen pa att jag ater det i stort sett varje dag. En san himla tur att det finns Ikea i narheten ;-). Jatte grattis tillbaks!! Kram

Lullun sa...

Har precis påbörjat min lilla (läs; stoora... ;-) ) uppdateringsrunda bland bloggarna efter semestern, och här dyker det upp stora nyheter! Ett stort grattis!! Vad spännande! Och förlåt igen, för att jag läskade dig med min lista. ;-)