CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

fredag 5 september 2008

Ett Sommarminne

Idag ar det dags for Fredags Tema igen och dagens tema ar 'Ett Sommarminne'. Utanfor fonstret fullstandigt vraker regnet ner och det ar morkt! Det kanns absolut att sommaren ar over och att hosten ar har! Trots att sommaren har regnat bort i England sa hade vi en valdig tur med vadret pa vara semestrar sa jag ska forsoka att inte klaga mer over vadret. Men jag kan papeka att det har varit farre soltimmar i sommar an det har varit sedan de borjade rakna pa 20-talet. 107 timmar sol totalt tror jag.... ingen hojdare alltsa.

Men som sagt sommar fick vi anda, bade i Frankrike, Kroatien och Sverige sa nu ar det officiellt slutklagat fran min sida ;-).

Det har fotot togs av min kusin Sandra nar hela familjen var ute med baten pa min och Nils sista dag hemma i Sverige. Det var sa otroligt varmt att vi beslutade oss for att forsoka hitta lite flakt och vind ute pa havet, eller pa en ö ute i skargarden rattare sagt. Eftersom vi ar sa manga nu fick morbror Anders kora skyttetrafik for att fa over oss alla till ön och val dar solades det, badades och grillades korv. En akta sommardag alltsa och ett minne jag lever pa lange!

Trevlig helg alla! Har ar det mohippa for Delphine som planeras. Men jag kan inte skriva ett ord om vad vi ska gora har for hon ar sa himla nyfiken att det inte skulle forvana mig om hon kikade har i dag, kopierade hela texten och oversatte den online nagonstans bara for att forsoka lura ut vad vi ska gora :-D.

18 comments:

Miss Marie sa...

vilket underbart foto! så sött och naturligt!

Mia sa...

Vilken fin bild! Så somrig och mysig. Hoppas möhippan blir lyckad.
Kram

Anonym sa...

Underbar bild!!!!

Anonym sa...

Jättefin bild och vilket underbart minne det måste vara.

Här öser regnet ockå ner och är grått.
Lillen sover så gott dock..inte undra på.

KRAM!

Cecilia sa...

Vilken gullig bild!Haha ja vad skulle man inte göra för att få reda på vad som ska hända på sin möhippa.Hoppas ni får riktigt roligt.Här är rena natta ska jag säga dig,det regnar och är så igen mulet.Men det är riktigt mysigt.
Kram

Annika sa...

Jätte, jättefin bild av er två!!
Hey, det där låter som vår sommar---en massa folk och skytteltrafik till en ö där man grillar korv, badar, har det bra och bara är!! That's the way it should be.
Trist att ni har sådan tidig höst. Här råder sommaren ännu i kvadrat!!
KRAMAR!!!

Millan sa...

Marie - jag blev jatte glad nar jag fick syn pa det har fotot. Har inte sa manga foton pa mig och Nils.. eftersom jag alltid brukar vara den som tar fotona..

Mia - tack :-). jag ser verkligen fram emot mohippan nu. Men jag far nog ga och lagga mig TIDIGT i kvall for det lar bli en laaang dag.

Ullis - tack :-)

Jess - ja sova skulle jag ocksa garna gora nu. Det ar riktigt mysigt pa kvallarna nar man ska ga och lagga sig och regnet smattrar mot fonstrena. Fast inte riktigt lika mysigt nar man vantar pa bussen efter jobbet ;-).

Cecilia - ja jag gillar egentligen hosten och aven regn men efter en sa har regnig sommar sa kanner jag ingen langtan alls tyvarr. Men lite mysigt ar det med de morkare kvallarna och att tanda ljus och mysa inne igen. Det ska bli riktigt roligt med mohippan i morgon. D ar helt otrolig och har pa alla mojliga (och omojliga) satt forsokt fa reda pa vad planen ar. Hon vet ju i alla fall vilken dag den ar pa, och vilka som kommer.. det ar mer an de flesta i sverige far veta!! :-D

Annika - ja jag blev valdigt glad nar jag fick se den har bilden. Som jag skrev ovan sa har jag nastan inga foton pamig och Nils eftersom jag alltid ar den som fotar... Den har blev nog bra dessutom eftersom vi inte var medvetna om att det togs!
Det var en riktigt somrig och harlig dag!
kram!

Saltistjejen sa...

Otroligt vacker och fin bild! :-)
Och er sommar har ju varit väldigt härlig trots att Engladnsvädret inte varit så bra.
Förstår att du kan "leva länge" på minnne somden där sommardagen på ön. Mmmmm!!!!!!

Kram!

Marianne sa...

Vilken bild, så full av kärlek!

Nu får vi hoppas att du får en sån där vacker höst i stället, du vet med klar hög luft och sol och löv i tusentals färger. Att solen fattar att den har jobbat lite dåligt över England i år : )

Ha nu en skön helg och rolig möhippa!

Petchie75 sa...

En underbar bild på dig och Nils. Den måste du rama in!! Och vilken snygg profil du har! O och jag pratade senast igår om hur illa vi tycker om våra näsor (men vi tycker om varandras näsor, hi hi) ;-)
Kul med möhippa och snart bröllop - ser framemot att höra vad det blivit för upptåg efteråt!
Trevlig helg och stor kram!

Desiree sa...

Detta är verkligen ett mycket vackert och underbart foto. Absolut värt att förstoras och ramas in. Ni har ju verkligen hunnit med en hel del denna sommar. Det är många fina platser ni har fått chansen att besöka. Just vädret är viktigt för att det ska bli en bra och lyckad sommar. Jag är glad att vädret var så mycket bättre denna sommar jämfört med förra. Man behöver sol och bra sommarvärme för att orka med hösten och få sina batterier laddade inför höst och vintermörkret specillt om man bor på nordligare bredgrader. Här i södern har vi ju långa fina midla höstar med temperaturer som ofta liknar svenska sommartemperaturer så det är något man får njuta av och ta till vara på. Hösten här är ju en av de bästa och finaste säsongerna på året då sommarhettan äntligen har lagt sig. Ha en riktig toppen dag imorgon och ha så kul på möhippan.

Fritt ur hjärtat sa...

Som alla redan sagt;-) Vilken underbar bild! Ditt sommarminne låter fantastiskt, visst blir man mer familjekär med åren, att man är många känns så rikt på något vis!

Anonym sa...

Instämmer m alla - en super charmig & mysig bild.. Kram Malin M

www.gottablandat.wordpress.com sa...

underbart foto!! oooo.. bara 30 days to go ser jag nu millan :-)

Lullun sa...

Vilket härligt minne du valt med ett underbart foto! Men 107 timmar; hjälp, det är fullt förstëligt att du har klagat. Det är ju typ minre än vad man hade här i medel per vecka i juli (när vi var på semester). Den nästan-midnattsolen hjälper så klart på det hela också! :-)
Hoppas att allt gått bra med möhipperiet och att hon inte lyckades lura ut något innan. :-)

Emmama sa...

Fiint! Jag har så få bilder av mig och Gustav, ska ändras på! :) Hoppas ni har en skön söndag! Varifrån kommer föresten "Bonan"? Bönan? :)

Millan sa...

Saltis - Ja det ar verkligen ett sadant dar minne som jag kommer leva pa hela hosten! For host ar det definitivt har nu :-(. Men som sagt, vi hade tur pa vara resor!! Kram

Marianne - ja jag hoppas att vi far lika fin host som vi fick forra aret. Da sa vi just tat solen maste ha fattat att vi var lite less pa den regniga sommar vi fatt (da ocksa) och att den los lite extra mycket over oss pa hosten istallet. Vi kan ju hoppas att det blir likadant i ar!
Mohippan var toppenrolig!

Petra - Haha det ar sa roligt det du skriver om profilen for jag har alltid haft otroligt svart for min!! Jag tycker inte alls att den ar fin pa nagot satt!! Undrar om det ar vanligt alltsa att man inte tycker om sin profil?!
Jag ska skriva ett inlagg om mohippan senare i dag hoppas jag... eller imorgon.

Desiree - faktum ar att hosten brukar vara valdigt fin i england ocksa. Just september kan ibland vara som rena hogsommaren... men inte i ar (hittills i alla fall). Jag ar lite avis pa er som fortfarande har varmt och skont!
jag blev himla glad nar jag fick syn pa det hr fotot for det ar inte ofta jag hamnar pa bild... Jag tycker om sadana har foton dar man inte var medveten om att det togs!!

Fritt ur hjartat - ja det kanns verkligen lyckosamt med en stor familj och valdigt roligt de fa ganger pa aret da vi samlas allihop. Naste gang blir nog till jul....

Millan sa...

Malin - :-) tack!

Lotta - ja hjalp.... 28 dagar idag. Fast sedan tanker jag mig ju att det tar nagra veckor extra. Men man vet ju aldrig...

Lullun - ja visst ar 107 timmar sol snalt!! Usch!! Vi far hoppas att vi far fler resten av aret...
Mohippan blev jatte lyckad och jag tror i alla fall inte att hon lyckats lura ut nagot i forvag. Hon har inte erkannt det i alla fall ;-)

Emmama - Ja jag har ocksa valdigt daligt med foton av mig och Nils sa blev valdigt glad nar jag fick syn pa den har bilden!!
Att det blev Bonan beror pa att vi gjorde ett Ultraljud i vecka 7 och en av mina kompisar kommenterade efterrat att bebisen da sag ut som en bona. Sa det blev Baby Bean i england och Bonan pa svenska :-).