CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

torsdag 28 maj 2009

Sommarhelg

Nar tjejligan var har pa besok var det som bekant 12 grader och regn men tillskillnad fran den helgen var det rena rama sommaren har forra helgen. 23 grader och sol hela helgen. Underbart!! Vi tog det riktigt lugnt. Ben passade pa att mala klart baksidan av huset och jag tog med Nils och Sofia pa kalas hos Elijah som fyllde ett ar. Kalaset var kanon och vi kunde vara i deras tradgard och sola och ha det gott. Nastan hela svenskaganget var dessutom dar sa det var himla skoj!

I sondags var det cricketdags for Ben som vanligt sa jag och barnen gick ner till Bens mamma och spenderade dagen i hennes tradgard. Nar sondagskvallen kom kande jag mig riktigt utvilad och hade lyckats fa lite sol pa kinderna. Mandagen var ocksa ledig dag har sa Ben fortsatte med malandet och jag fixade hemma.

Helena, Leah och Calle

Sa har far man se ut nar mamma glomt ta med mossa och man inte har nagot har som skyddar det lilla huvudet..

Elijah hade fatt varldens sotaste lilla lekstuga som barnen alskade att leka i!

Fodelsedagspojken

Elsa visar upp senaste Me&I kollektionen ;-)



Huset haller pa att fa ny skrud. Ben fick ta ut badrumsfonstret for att na allra langst ut i hornet. Till helgen aker byggstallningen ner sa att vi kan fixa sommarfint pa altanen. Snart ska aven den lilla utbyggnaden goras om. Den kommer fa nytt tak, ena vaggen ska bytas ut och den hiskeliga bruna dorren ska bytas till en alldeles ny vit dorr. Det kommer nog att gora lite skillnad. Jag ska fota igen nar det ar klart!

Sa har sag huset ut innan sa man kan val saga att det ar pa vag at ratt hall?!

Pappas pojk visar att aven han kan spela cricket

Till helgen lovas aterigen underbart fint vader sa vi haller tummarna for att det stammer!

9 comments:

www.gottablandat.wordpress.com sa...

jtäte fina bilder. oooojaaaa grym skillnad på huset, ser verkligen jtätefint ut nu!! så lång nils har blivit, verkligen stora killen!! Söt som socker är han och Sofia också för den delen!! kram på er!

Anna, Fair and True sa...

Fint ert hus blir! Sofia ser förresten rund och go ut! Minns att hon ju inte gick upp som hon skulle för ett par månader sedan.

Desiree sa...

Kalaset verkade jättetrevligt. Många fina bilder du bjuder på. Vilket stålande väder. Det är bara att passa på att njuta. Ni är så himla duktiga och ambitösa som fixar och donar så med huset. Fint blir det iallafall och det är jättekul att få följa med här på ett hörn och se hur det förändras. Sofia är en sådan söt liten go tjej.

Kram
desiree

Saltistjejen sa...

Huset verkar få sig en riktig ansiktslyftning. Vad fint det blir och vad ni är duktiga! Bara tanken på renovering nu får mig att bli trött. Och då har jag bara ett barn!!!! ;-)
Härligt att ni fick sådant sommarväder för ett tag sedan även om det inte höll i sig till ert besök. Men det kommer kanske tillbaka nu då. kalaset såg mysigt ut. Vui har planera kalas för Lill-Skruttan nu nästa helg. Hoppas på fint väder också för vi vill ha en BBQ ute... Vår lägenhet är ju så liten att det inte är optimalt med fest här inne även om det går.
Kan inte låta bli att tjata om att nils och Sofia är så lika!! :-)
Och du vilken fin klänning tjejn på första fotot har. Den svaerta med vita blommor!
Stor kram!!!!

Anonym sa...

Vad fint huset blev!! Den delen som "sticker" ut med den bruna dörren, är det bara en farstu eller en liten toalett? Jättefint med de nya stora terrassdörrarna, förstår att ni njuter av att slippa klättra genom fönsterna ;-)
Sofia är ju urgullig, på sista fotot tycker jag hon liknar dig!
Hi hi, det ska börjas tidigt med cricket - annars fattar man väl aldrig vad som är så roligt :D
Kram

Mia sa...

Härligt med sommarvärme! Jag hoppas att vi får lite av den varan i helgen. Vad fint huset blir! Jättesnyggt! Nu måste jag ju komma över igen för att se det i verkligheten! :-) Kram på dig!

Annika sa...

Jättefint blir ju huset!!
OCH vad härligt att ni har så varmt!
Sofia är så gosig att man bara vill ta upp henne och pussa och gulla!!
Vilken praktbäbis!!
Fina bilder!!
KRAM!!!

Marianne sa...

Huset blir ursnyggt! Och trädgården är mycket lummigare och finare, allt blir så hemtrevligt. Jag förstår att ni älskar ert hus!

Sofia har en så härlig spjuverblick på sista fotot!

Kram!

Millan sa...

Men josses jag har ju fullstandigt missat att svara pa de har kommentarerna... forlat!

Lotta - tack! ja det borjar synas en viss skillnad pa huset nu. Jag kommer knappt ihag hur det sag ut nar vi flyttade in! Bade sofia och nils vaxer sa det knakar just nu... alla Nils byxor borjar flagga redan.. kram

Anna - ja precis! Sofia var ju liten som en raka for nagra manader sedan men sedan jag borjade dryga ut med tillagg och aven borjade ge henne riktig mat sa gar hon upp precis som hon ska och ligger nog snart pa normalkurvan! Kram

Desiree - Bloggen ar ju bra pa sa vis att man kan lagga ut bilder pa jobbet med huset och sedan jamfora med hur det sag ut innan. Man glommer ju hur fort som helst annars! Och sedan ar det ju kul att fa er input ocksa :-). Kram!!

Saltis - Ja visst ar Leahs klanning fin! Jag kikade ocksa pa den och har en kansla av att jag sag att den var fran GAP...
Hoppas att vadret blir fint till helgen nu da om ni ska ha fest!! Det ar ju en san skillnad nar man kan vara utomhus pa sadana fester och inte behover trangas inomhus! Vadret har hallt i sig i en vecka har nu men nu lovas forsamring tyvarr... men vi njuter sa lange vi kan! :-)
Jag haller helt klart med dig om att Sofia och Nils ar lika. Ibland nastan lite laskigt lika! Ska bli sa intressant att se hur Sofia ser ut i samma alder som Nils ar i nu. Kram!

Petchie - japp cricket maste man nog ha i blodet for annars verkar det bara vara en valdigt seeeeeg laaaangdragen sport. Nils tycker mest att det ar kul eftersom pappa spelar! ;-)
Den lilla delen som sticker ut ar ett sa kallat pantry. Dar man forr brukade forvara maten osv och halva delen ar ju bara en trappa ner till sjalva bakdorren (den bruna). Vi har dock gjort om det lite och har satt in var tvattmaskin i den delen dardet lilla fonstret ar (annars har de ju alltid dem i koket i det har landet) och snart ska vi gora om delen med den bruna dorren ocksa och frasha upp den lite grann (med bland annat en ny dorr). kram

Mia - japp nu ar det snart dags att boka ny resa over tycker jag :-D. Killarna maste ju ocksa fa komma over ju... annars blir det ju orattvist ;-). Kram!

Annika - tack. Vad gullig du ar!! Hon ar valdigt pussvanlig just nu Sofia maste jag saga. Rund och go!! Men sitter inte still en sekund. Hon forsoker sig pa att krypa men det gar inget vidare sa frustrationen vet inga granser! ;-) Kram

Marianne - huset borjar faktiskt kannas som vart nu. Men huva... tradgarden skulle kunna bli sa fin men vi har bara inte tid med den. Det ar i och for sig trevligt att den ar lummig och uppvuxen eftersom det aven gor att tradgarden blir lite mer privat.... men vi skulle behova en helg utan barnen och utan att jobba med huset och bara ta tag i allt som vaxer och vaxer! Potential har den i alla fall :-). Kram