CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

tisdag 26 maj 2009

Sverigebesok

Forra helgen hade vi fint besok hemifran. Mamma, Agneta, Sandra och Noel kom over pa fredagskvallen och lyckan var gjord har i huset :-). Regnet vrakte ner och det var snorkallt mest hela helgen men vi hade jatte trevligt anda. En hel del shopping hanns med, mycket fikande och en massa snackande och lika glada som vi blev nar de dok upp, lika ledsna blev vi nar det var dags for dem att aka hem igen pa mandagen. Som alltid nar vi sager hej da sa kanner jag mest for att slanga med mig i taxin och folja med hem. Men.. jag borjar kunna det har och vet av erfarenhet att det tar nagon dag och sedan ar vi tillbaks i det gamla vanliga och da kanns det ok igen.

Jag har insett att jag tar en himla massa 'portrattfoton men inte lika manga foton av vad vi faktiskt hittar pa'. Sa aven den har gangen... Ska forsoka andra lite pa det dar. Men folk ar ju sa roliga att fotografera!

Mamma och Agneta

Noel och Sandra

Elin, Brad och Elsa kom och motte oss pa lunch en av dagarna

Och Jim och Sara ocksa. Bara tva veckor kvar tills deras lilla Bambino beraknas anlanda nu!

Sofia tyckte att det var skitkul att ha slakten pa besok!

Kusiner - nastan i alla fall :-)

Nu har alla planerade sverigebesok varit har sa det ar bara att boka era resor till Bristol nu ok?? ;-)

8 comments:

www.gottablandat.wordpress.com sa...

vvad mysigt med sverigebesök!! jättefina bilder!!

Annika sa...

Jättekul med besök!!
Jag är så avis.
Fördelen för dig som bor i england är ju att alla så lätt tar sig över...
härligt!!
Fina bilder!
KUL att se bilder på folket också! Inte bara platserna. jag borde börja plåta mer porträtt!
Kram!

Desiree sa...

Vad kull med besök Millan. Man ser att ni har haft det underbart ihop även om vädret inte varit det bästa så har ni verkligen fått många fina stunder ihop. Härliga foton.

Anonym sa...

Hej Gumman, nu var det på tok för längesedan jag hörde av mig...men jag tänker ofta på er. Barnen växer och vännernas magar i takt med det! av någon anledning känns det som att Sara får en liten tös och kan skämma bort och Jana ett litet busfrö till grabb =)

här är allt bara bra! Klas har jobbet i behåll så det känns skönt!
vad hittar ni på till midsommar?

sköt om er och bamsekramar från Erlandssons =)

Marianne sa...

Härligt med besök! Ja, det är ju fördelen med England, att det är förhållandevis enkelt och billigt att ta sig dit så att folk kan komma och hälsa på. I Istanbul fick vi många besök, men här har det varit lite mer tunnsått eftersom det kostar en slant till Kairo. Folk planerar mer då, och så drar det ut på tiden.

Kramar!

Mia sa...

Härliga bilder! Förstår att det känns trist när de åker hem igen. Men ni kommer ju snart hit nu. Underbart att sommaren snart är här. Jag sitter på tåget på väg hem från Stockholm just nu. Skönt att sova relativt ostört men underbart att få komma hem o pussa på familjen. Vi får höras snart. Kram o puss!

Miss Marie sa...

Visst är det mysigt med besök när man bor utomlands! Men lika jobbigt är det när de åker, som du säger. Jag tror nog att man aldrig vänjer sig, men då uppskattar man ju å andra sidan besöken mer!

Millan sa...

Lotta - ja fa saker slar besok hemifran. Sa mysigt!

Annika - Ja det ar bra att det ar en sapass latt resa hit over och vi har haft relativt mycket besok far man nog saga. I ar har vi redan haft 3 besok... men nu ser det tomt ut i almenackan ;-).
Jag fotar ju nastan BARA manniskor och har kommit fram till att det kanske vore intressant at borja fota lite mer runt omkring mig ocksa. Kram

Desiree - ja det var sa mysigt att ha dem har! Men hu vad trist det blir nar de aker. Det ar da jag pa allvar undrar vad sjutton jag gor i det har landet. Men... sa tar det nagra dagar och sedan ar man inne i vardagslivet igen och da kanns det ocksa ok!

Malin - Ja men nu ses vi ju snart!! Jag kommer ner till karlskrona runt vecka 30-31 som det ser ut nu. aterkommer nar jag vet lite mer specifikt.
Men vad skont med Klas jobb. Jag har undrat men har inte velat fraga. Jatte skont!! Kram

Marianne - ja det ar verkligen toppen att bo sapass nara sverige att folk faktiskt kan komma over bara over nagoon helg eller sa. Fast en helg ar egentligen for lite tid ... det markte jag den har gangen! kram

Mia - ja nu ar det bara 5 veckor kvar tror jag. Sa harligt!! Jag langtar och hoppas pa en rikigt fin sommar i Sverige! Kram

Marie - Jag tror inte heller att man vanjer sig. Men visst uppskattar man besoken! Mycket!! kram