CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

onsdag 5 september 2007

Girls Night Out

Sa forra veckan fyllde jag 31 ar. En fullstandigt meningslos fodelsedag som latt gloms av eftersom man firade den stora 3-0 dagen aret innan. Darfor hade jag egentligen inte tankt fira sa mycket, men ack sa fel jag hade! Istallet for en fodelsedag som gick obemarkt forbi firades jag en hel vecka med borjan redan fredagen innan sjalva fodelsedagen. Som jag skrev for nagon vecka sedan sa blev jag alltsa overraskad av mina underbara tjejkompisar med en riktig tjejkvall. Massor av drinkar dracks, god mat ats och vi dansade tills fotterna blodde (jo pa allvar!) och gick sedan hem och hade en gammal hederlig efterfest till klockan fyra pa morgonen. Lite ont i haret dagen efter men oj vad skoj vi har.

I taxin pa vag till resturangen. Jag var nog fortfarande i chock och undrade om jag inte borde aka hem och mala koksvaggerna som planerat...

Sex and the City

Erica och Sara

Elin, Sara och Delphine. Elin var har BF+6 och morgonen efter borjade varkarna (jag undrar varfor...? ;-)) och pa sondagsmorgonen foddes lilla sota Elsa. Kika pa Elins hemsida for foton pa sotsmurfen (lank till hoger pa sidan)


Mina goa tjejer

Nagra Cosmopolitan senare ... ;-)


Nagra reflektioner:
1. Det ser ut som om vi ar sponsrade av nagon form av Brun utan Sol lotion. I sjalva verkat var vi riktigt bleka och det ar nagot skumt med kameran!!
2. Mitt under kvallen fick jag varldens flashback till nar jag var runt 20 ar gammal och brukade ga ut och 'klubba' valdigt mycket oftare an jag gor nu. Jag kommer ihag att man stod dar och hangde i jeans och nagot liten topp och forsokte se lite cool ut medans man lite overlagset iaktog gruppen med fjantiga 30+ tjejer som stod och dansade i mitten av dansgolvet. Jag insag att jag nu har bytt grupp...
3. Michael Jackson fyllde ar pa samma dag som mig. Undrar om han ocksa var ute o dansade??

9 comments:

Desiree sa...

Åh vilka härliga bilder. Jättekul att få se dem. De förmedlar verkligen vänskap och värme. Sitter här med ett härligt leende bara av att titta på dessa bilder. Vilka goa vänner du har. Tycker ni ser jättefina ut allihop.

Annika sa...

ja, jag håller med Desiree! Så kul att se bilderna!!! KUL att ni kommer ut på sånt, och vad roligt att du har såna fina tjejkompisar!!
Och så kan jag ju då konstatera att du är 10 år yngre än jag :-)

Anonym sa...

Hej gumman!! Åh, vad jag önskar att jag hade varit m er!! Miss ya! Kramar i massor Malin

Petchie75 sa...

Ser ut som en jättekul kväll! Ingen födelsedag är meningslös är min devis, ALLA ska firas... även om 31 kändes lite som ett anti-klimax! Det var längesedan jag var ute på en sådan tjejkväll - borde nog planera in en sådan innan jag flyttar från Bryssel!
Du är ett år yngre än jag ;-) och redan mamma! Wow! (inte för att det är egentligen är särskilt tidigt, det är jag som är lite sen!)

Millan sa...

Tack for era gulliga kommentarer! Vi hade verkligen en rolig kvall och jag har haft en himla tur som lyckats hitta en grupp med sa goa tjejer har! Det hade jag aldrig trott skulle handa nar jag forsta bodde i England (London) och hade konstant hemlangtan!

Malin - Du har en staende inbjudan! Kom snart! Och forresten.. borja din blog nu sa att vi kan folja dig nar du ar ute o reser!!

Petra - Lustigt nog hade jag precis samma diskussion med Malin har ovan. Vi kom fram till att det kanns valdigt konstigt nar folk som ar yngre an oss blir foraldrar. Det spelar ingen roll att jag sjalv har barn for av nagon anledning tycker jag anda att det later jatte ungt nar folk far barn om de ar yngre an mig. Jag har nog svart att acceptera att jag haller pa att bli aldre ;-)

Anonym sa...

Jag säger som de andra, bilderna förmedlar verkligen er vänskap och känns så varma. När jag ser dina bilder känner jag hur jag nu saknar ett gäng här, en tjejgrupp som man kan ha kul och vara busig med. Ibland känner jag mig som en gammal mormor, vad hände liksom med den där vilda bruden... Dina bilder är så fina, de påminner mig om hur det kan vara med ett riktigt tjejgäng och hur det än gå var för mig....
Oj, nu låter jag verkligen gammal och nostalgisk ;)

Millan sa...

anne - ah vad jag kanner igen det dar du skriver om. Nar vi bodde i London kande jag precis likadant! Jag hade lamnat varldens mest suverana tjejgang hemma i Sverige och flyttat over for Bens skull. Sen jobbade han dagar och jag kvallar (jag jobbade pa hotell ett tag.. usch!) sa inte ens vi sags. Jag brukade ga ut och upptacka London pa mina lediga dagar och ibland fick jag varldens overklighetskansla - har gick jag i en varldsstad och sag alla kanda byggnader och platser, men alldeles sjalv. Inte alls speciellt roligt. Men ge det lite tid sa kommer aven du att traffa roliga tjejer att ga umgas med. Oftast hander det ju av en slump. Du lar kanna nagon, som bjuder med dig till nagon annan kompis osv osv. Det later ju som om din granne ar en toppentjej sa vem vet var det kan leda?! :-)

Anonym sa...

Hej Millis... Åååå nu sitter jag här i Karlskrona och har som du säger flyttat ifrån mitt kompisgäng, vad jag saknar dem... o DIG!!!!! Men men jag får väl ta tag i mitt liv här och se vad som händer. Vi var på babysim idag och Elias plaskade o hade sig som tusan. =) Ha det bäst så hörs vi!!!! Kram o hälsa tjejerna från mig!!!

Anonym sa...

Millan,
vad gullig du är. tack för ditt pep talk :)
Jo, min granntjej börjar mer och mer bli en riktig kompis. Alltid en början...