CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

söndag 16 september 2007

Vattenlacka

Filmplanerna har blivit lite forsenade. I gar 'rakade' Ben saga igenom ett vattenror vilket gjorde att vi fick varldens vattenlacka i bakre sovrummet. Nar vi forsokte stanga av vattnet med hjalp av huvudkranen utanfor huset insag vi att kranen var sonder sa vattnet fortsatte forsa ut. Som tur ar haller vi pa att renovera det rummet och har annu inte hunnit tapetsera eller liknande och hade heller inga mobler dar inne men det innebar att det hann bli valdigt blott innan rormockaren hann hit. Kvallen i gar och aven dagen i dag har saledes gatt till att forsoka atgarda detta och alla lador osv som fanns i det rummet har fatt barars ut och star nu lite varstanns i huset. Jag har darfor varken haft tid att satta mig in i hur filmkameran funkar eller overhuvudtaget anvanda den sa det far vanta lite. Men det kommer, jag lovar!! :-)

3 comments:

Anonym sa...

Jisses vilken tur att det inte var i något av de rummen som e klara... hrm tur i oturen kan man nog säga. Hoppas att allt är bra i övrigt, själva mår vi fint. Får snart huset så det ska bi skoj. Elias håller på att ställa sig mot allt o vill bara gå hela tiden. Många många kramar från oss

Desiree sa...

Oj det där låter inge vidare. Tur att rummet var tomt och att ni ändå höll på att renovera. jag hoppas att läckan är under kontroll nu och att ni inte får några allvarliga vattenskador.

Petchie75 sa...

Hjälp, ni måste ju ha fått panik med vattenläckan! Tur att rörmokaren kunde komma så fort - och inte "jag kan tidigast komma om två veckor" ;-)
Ser framemot filmen när du lyckats klura ut hur den kan läggas upp.