CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

söndag 11 november 2007

Lugnt igen...

Det verkar som om det jatteovader man forberedde sig pa i ostra england inte riktigt blev av. Skont!! Aven har ar 'ordningen' aterstalld da Ben med hjalp av en rormockare lyckades hitta lackan i elementet och fixa till den (peppar peppar...). Nu vantar vi pa Rentokil killarna som kommer ut pa tisdag for att kika pa takproblemet i farstun. Vi haller tummarna stenhart for att det inte ska vara allt for svart, och dyrt, att atgarda.

Vi har saledes haft en till helg da vi inte har kunnat renovera har hemma utan bara tagit det lugnt ihop. Sa gott att kunna gora det utan att fa daligt samvete eller kanna sig stressad over det som vi egentligen borde gora.

I fredags var vi pa den arliga middagen med Bens cricket klubb. Jag var bara tvungen att ta det har fotot eftersom jag har svart att tanka mig att man, ar 2007, skulle se ett bord dukat pa liknande sett i Sverige.
Dukning a la 1983...

Maten ar aldrig speciellt imponerande pa de har tillstallningarna men vinet smakade gott sa vi hade det bra anda ;-). Dessutom var det valdigt roligt att spendera en kvall med Bens foraldrar for det hander alldeles for sallan nu for tiden.

Resten av helgen har vi mest slappat har hemma. I gar stadade vi huset och tog hand om Nils som plotsligen blev sjuk. Han hade feber och var otroligt ledsen och gnallig hela dagen. Vi kunde inte fa honom att sova middag fast han var sa trott att han skulle ha kunnat somna staendes, men tillslut slocknade han i soffan. Klockan var da 17.30 och han sov anda till halv atta i morse da han vaknade frisk och kry och idag har han varit sitt vanliga busiga jag igen.


Medans Nils sov igar kvall lagade jag och Ben god mat, drack lite vin och tittade pa en mycket mycket bra film pa dvd, 'Reign over Me'. Jag hade aldrig hort talas om den har filmen forrut utan valde den pa mafa men vi blev verkligen positivt overraskade. Adam Sandler spelar en roll, helt olik de lite 'faniga' roller han normalt spelar och han gor det otroligt bra!

Idag forsokte jag ta foto till arets julkort. Vi har lanat Jana and Ians kamera och har darfor lite tidspress att fa till ett ok foto sa givetvis bestamde sig Nils for att han inte alls ville vara med pa bild. Han gjorde allt for att krangla till det och vagrade att ha tomteluvan pa sig nagon langre stund men tillslut tror jag att vi lyckades...
Foljande tog sig INTE vidare till finalen :-)




Nu ar helgen nastan slut men jag och Nils har en hel dag kvar att mysa pa. Vi har alltid ledigt pa mandagar. Sa skont!!

8 comments:

Saltistjejen sa...

Vad skönt att det verkar ordna sig med läckan! Och att det där superovädret kasnke håller sig undan trots allt.
Haha! Ja dukningen kanske inte var den allra mest avancerade! :-) Såg lite ut som "barnkalasdukning".
Men huvudsaken är ju att man har trevligt och det hade ni ju.
Skönt öckså att Nils frisknade till så snabbt!
Förresten ska jag kasnke ta och kolla ditt filmtips också. Det är alltid bra med filmtips tycker jag. Särskilt nu under den mörka årstiden.

Anonym sa...

Vilka fina kort på Nils. Tycker nog att de borde ha gått till final alla tre :-) Kramar Malin O

Annika sa...

Japp, du har rätt att det är lite 80-tal över dukningen, men what the heck!!? Trevligt ändå ju!!
Skönt att ovädret inte blev så vidrit som man befarat. ibland kan media verkligen skrämma upp. Det händer OFTA här...

Desiree sa...

Bra att det ordnade sig med läckan. Jag håller verkligen tummarna för er för att det inte ska vara allt för illa med taket i farstun. Dukningen var verkligen 80-tal. Men har man gott vi så blir saker och ting alltid bättre ;-)
Bra att Nils piggnade på sig efter rejält med sömn. Jag tycker att korten ni tagit på honom är ganska charmiga och skojiga. Kanske inte helt traditionella men kul. Kortet längst ner är ju riktigt bra.

Millan sa...

Saltis - :-) Ja det var faktiskt lite barnkalaskansla over dukningen.
Jag gillade verkligen filmen. Det ar kanske inte den mest upplyftande film jag sett men valdigt tankvard!

Malin - Nja.. sa fina var val inte fotona anda. I och for sig gillar jag den tredje bilden men den ar sa oskarp och han ser inte riktigt ut som sig sjalv heller. Jag insag att det var mycket lattare att gora fina julkort nar Nils var nagra manader gammal och lag still nar man fotade honom :-)

Annika - Ja jag gissar att media spelar en stor roll i att 'blasa upp' (get it?) sadana grejer som vadret sa att folk forvantar sig det allra varsta. Skont hur som helst att det inte blev sa nu.
Appropa dukningen sa var det roligaste nastan att alla trodde att jag tog foton pa det for att jag tyckte att det var fint... och det far de garna tro!!

Desiree - Ja visst har ett gott vin den effekten :-). Som sagt, det var inte sa latt att fanga Nils pa bild. Ett tag hade jag en ide om att ta alla de tokiga korten och gora ett kollage av dem, men nu har jag skickat in min order och sa blev det inte..
Idag far vi reda pa hur illa det ar stallt med taket pa nedervaningen.. usch!

Petchie75 sa...

Jag tycker också att det sista kortet på Nils var riktigt fint. Hi hi, de andra var ju lite roliga.
Vad skönt att det löste sig med läckan, läste i ditt förra inlägg om Nils kommentar till översvämningen - förhoppningsvis kommer ni att kunna skratta åt alla bedrövligheterna med huset om några år!

Anonym sa...

Fniss, fniss. Lite 80-tals feeling över den dukningen. Men gulligt charmigt på nåt sätt. Man ser ju det ansträngts med dukningen och att göra det fint.
Komiskt du nämner Reign over Me. Vi såg den också i helgen. Jag trodde inte Adam Sandler ens kunde vara seriös och ha en "tung" roll. Han är ingen favoritskådis och jag var skeptisk, men tycker han var strålande och trovärdig i filmen.
Var det fler än jag som hade stor klump halsen och fick tårar i ögonen när han öppnade upp och berättade om sin sorg utanför psykologens mottagning (ska inte avslöja mer ifall det finns läsare här som ska se den).

Millan sa...

Petra - jag tror faktiskt (och hoppas) precis som du skriver att vi kommer se tillbaka pa det har elandet och skratta!! Redan nu kan jag kanna mig lite fanig som malade fan pa vaggen. Jag menar, vad ar lite vatten pa golvet egentligen.. det kan ju vara varre!!

Anne - Nej vi ar inte heller nagra Adam Sandler fan i vanliga fall sa blev valdigt positivt overraskade over hans roll i den har filmen. Han spelar vekrligen bra!! Och joda det kom fler an en tar i scenen dar han oppnar upp sig for sin van.. usch sa sorgligt. En valdigt gripande historia som nog ligger valdigt nara sanningen for manga familjer som drabbades vid 9/11.