CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

tisdag 20 november 2007

Skrivkramp?

Jag har drabbats av lite skrivkramp tror jag. Eller rattare sagt, efter att ha lamnat tillbaks kameran som jag hade lanat av Jana kanns det lite trist att blogga. Jag tycker att foton ar sa viktigt pa en blogg och nar jag inte kan lagga ut nagra vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om.
Att jag inte har nagon kamera har dock inte hindrat mig fran att fota over helgen. Jag har glatt (eller surt) knappt ivag med kameran pa mobilen men det ar ju inte samma sak direkt. Hur som helst ska jag ladda ner dem till datorn i kvall sa far vi se vad det ger.

8 comments:

Anonym sa...

Åh nej, inte skrivkramp!!! Jag älskar ju att läsa din blogg! Kollar varje dag efter nya inlägg :-) Du får önska dig en ny kamera av tomten! Iallafall så tror Tilda att bara man önskar det sig av tomten så får man det sen. Fast jag har en känsla av det funkar bäst på treåringar som önskar sig bokmärken och klitterpennor...

Kram - Malin O

Anonym sa...

GLITTERPENNOR skall det ju stå!!! //Malin

Millan sa...

Glitterpennor eller inte... jag har haft ett seriost snack med tomten om att jag garna vill ha en kamera :-). Jag tror dock att tomten har lite illa med pengar i ar sa jag har sagt att det gar bra med nagot mindre an den Canon EOS400D jag egentligen vill ha... ;-). Efter nagra dagar utan kamera alls kanns det som om vad som helst vore battre!!

Vad roligt det var, for ovrigt, nar man var i Tildas alder och fortfarande trodde pa tomten.. underbart!

Desiree sa...

Ibland får man skrivkramp. Hoppas bilderna med mobilen blev bra eller iallfall tillräckligt bra. Kanske kan tomten komma med en ny kamera till dig till jul? Ta en liten paus men du får inte sluta med din underbara blogg.

Millan sa...

Desiree - Aaaa tack!! Nej da jag ska inte sluta skriva har men det blir nog mer nar jag investerat (eller tomten kommit med ;-) en ny kamera!!

Annika sa...

Den snälla tomten kan nog komma med en kamera, ska vi hoppas!! tror du har varit snäll iår :-)
Skrivkramp happens, jag vet. Jag tittar också alltid in här efter nya inlägg varje dag.
Så, nej, tänk ABSOLUT inte ens tanken på att ev sluta blogga. We wont have it!!!

Saltistjejen sa...

Oj Millan, hoppas verkligen du inte får skrivkramp! Och som sagt det är ju itne så långt till jul så kanske kanske passar det väldigt bra att önska sig en kamera???? :-)

Millan sa...

Annika och Saltis - Ash vad gulliga ni ar! Jag gissar att, om jag kanner tomten ratt, sa har han sakert i alla fall ett litet bidrag till en ny kamera i sacken i ar!! :-) Eftersom jag inte skriver sa manga genomtankta 'amnes' inlagg utan mer om var vardag sa kanns det som om fotona ar sa viktiga!! Jag saknar verkligen att kunna knappa foton pa saker nar andan faller pa!