CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

onsdag 28 november 2007

Renoveringsnytt

For nagra veckor sedan sag vart bakre sovrum ut sa har:

Och sa har (kolla in vaggen dar skapet innehallandes varmvattenpannan var nar vi flyttade in):

Den senaste veckan har vi jobbat som tva galningar med rummet och for nagra minuter sedan nar jag gick upp och kikade sag det ut sa har:

Det ser lite morkt ut och med risk for att lata tjatig sa har det ju med mobilkameran att gora...



Det har far bli uppdatering nummer ett. Till helgen ska vi moblera rummet och antligen satta upp gardiner och da ska jag ta nya foton. Om ni visste hur exalterad jag ar over att fa satta upp riktiga gardiner efter ett ar med uppspikade lakan i fonstrena. Det ar SA roligt att se hur huset sakta med sakert borjar ta form.

Det har innebar dessutom vi mer an garna valkomnar besok hemifran. Nu har vi ju ett ordentligt gastrum att erbjuda. Visserligen utan dorr, men man far inte vara for krasen... det har ju vaggar, golv och tak! :-D

10 comments:

Saltistjejen sa...

Å vilken skillnad!!! Verkligen fint! Måste vara guld värt att ha ett extrarum! Det saknar vi när vi har besök, men eftersom det kostar såpass mycket mer att ha en 2 bedroom mot en 1-bedroom så har vi inte prioriterat det.

Jag gillar förresten verklgiena tt måla. Man SER verkligen att det blir något av det! Fårn fult och slitet till fint och nytt! :-)

Millan sa...

Saltis - visst ar det kul att mala!! Man ser resultat pa en gang! Allt forarbete med att ta ner tapeter, fylla hal, gipsa och fixa ar ju urtrakigt men sjalva malningen ar jatte rolig! Fargen ser lite skum ut pa de har bilderna men jag ska lana en kompis kamera pa lordag och ta ordenliga foton nar vi moblerat. Det ser liksom lite gra/gront ut pa bidlerna har men egentligen ar det en ratt varm gra/bla ton.

Forstar helt klart att ni inte prioriterar ett extrarum om det ar en sadan stor skillnad i pris. Det var samma sak for oss nar vi bodde i London. Det forsta aret hade vi bara rad med en 1a pa 35 kvadrat. Den kostade 12000 kr i manaden i hyra!! Och det var for 8 ar sedan. Helt otroligt... Men sedan bytte vi till ett annat omrade och fick en lagenehet med ett sovrum for samma pris. Var vi an har bott sa har vi alltid onskat oss ett rum till. Det gor vi nu med... sa nu drommer vi om att gora en vindsrenovering.

Anonym sa...

Hej Millan!

ja nu kommer vi gärna, det ser fint ut, och stort!
Viveca

Millan sa...

Bra!! Vi vantar pa er.... :-)

Annika sa...

Ni är duktiga!! OCH vad fint det ser ut!
Förstår att du är glad över att det är klart. NU kan ni lätt inhysa gäster, skönt!

Desiree sa...

Vilken skillnad. Supersnyggt! Att få bort den där blå heltäckningsmattan och de lilarosa väggarna var verkligen ett lyft. Den gråblå färgen ni valt är verkligen snygg. Duktigt jobbat!

Anonym sa...

Älskar före och efter bilder. Ser fram emot fler bilder när ni möblerat också. Säger som de andra, vilken skillnad! Tycker om färgerna ni valt och sen är jag så förtjust i breda lister! Det är såå snyggt.

Millan sa...

Annika - Japp nu finns det dessutom sang och lite andra mobler sa nu ar det bara gasterna vi vantar pa. Synd att sa manga hann komma i host innan det var klart bara...

Desiree - Det var verkligen skont att fa bort de gralla fargerna. Nu ar det lugnt och harmoniskt dar inne!! Hoppas att det gar lika smidigt att renovera vart sovrum nu!!

Anne - Ja jag gillar ocksa breda lister. Sedan gillar jag faktiskt den dar 'tavel listen' som sitter pa vaggen och liksom delar av vaggen lite. Allt sadant ar ju orginaldelarna sa vi ville inte ta bort dem! Jag gillar ocksa fore och efter bilder :-D. Ska lagga in lite mer i helgen nar jag kan lana en kompis kamera!

Petchie75 sa...

Vad fint det har blivit - snygg färg och jättesnyggt med den där listen i dörrhöjd.
Jag ser också framemot att se rummet möblerat, jag älskar inredning och ni verkar ha så fin smak ;-)
Trevlig helg!

Millan sa...

Petra - oj tack!! Vad skoj att du gilllar var smak! Jag lovar ta foton pa rummet i helgen och lagga ut.