CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

söndag 20 januari 2008

Tjejig helg.

Som jag namt innan sa har vi hela fyra brollop att ga pa det har aret och forberedelserna ar nu i full gang! Forst ut ar Sara och Jim som gifter sig i Milano i April sa den har helgen var det hog tid att ga ut och leta brudklanning till Sara!! Sara hade visserligen kikat pa klanning i Italien i julas men inte hittat nagot hon gillade. Hon var helt overtygad om att hon inte ar en 'brudklanningstyp' men gardagen motbevisade detta en gang for alltid.

Jana, Delphine och jag (och Nils!) traffade Sara pa Anne Harding Bridal Wear klockan 13 och 14.30 hade hon hittat dromklanningen!! Tyvarr fick jag inte ta foton i butiken men att saga att hon ar vacker i klanningen vore en underdrift. Forst och framst sa ar Sara otroligt elegant och har en avundsvard kropp sa varenda klanning hon provade satt perfekt pa henne. Vi andra satt utanfor omkladningsrummet och o'ade och a'ade varje gang hon kom ut for att visa upp sig. Nar hon kom ut med 'dromklanningen' pa sig var det inget snack om saken. Alla var rorande overens om att den klanningen skulle det vara! Oroande nog satt vi alla med tarar i ogonen mest hela tiden sa hur sjutton vi ska fixa brollopsdagen vet jag inte...?!


Sara och Jana pa El Puerto i fredagskvall da vi planerade 'brudklanningsshoppandet' (snacka om langt ord...)

Nar brudklanningen var hittad akte vi hem till Delphine och at lunch. Nils var lycklig over att fa leka med Peggy!

Turturduvorna

Medan jag och Nils var ute i gar var Ben hemma och kurerade sig. Han har akt pa en forkylning och alla vet ju har daligt man mar nar de ar tappta i nasan. Dessvarre (for Ben) kom hans pappa och ryckte upp honom vid 14 tiden for att borja dra ner tapeterna i sovrummet. Harligt att det ar paborjat nu men det innebar att huset ater igen ar i kaos med sma, sma frimarksstora tapetpappersbitar liggandes i hela huset. Eftersom de har lite klister pa sig sa fastnar de overallt sa att damsuga racker inte. Man maste ligga pa alla fyra och skura.. skojigt varre!

7 comments:

Anonym sa...

Låter som en kul helg!! Fina bilder, har du kommit in i kameran ?? Träffade lilla Elsa idag.. En liten prinsessa :) Hoppas att vi bokar biljetter i morgon.. Miss ya!! kramar Malin

Petchie75 sa...

Det låter som en trevlig helg! Jag har faktiskt aldrig brudklänningsshoppat, antagligen beroende på att jag aldrig varit i ens samma land som mina tjejkompisar när de skulle köpa brudklänning...
Jag är själv megaförkyld sedan igår och måste säga att jag nog uppför mig som en typisk man när jag är sjuk - jag är miserabel!! O har dock mycket tålamod med mig och kokar soppa, te etc.

Saltistjejen sa...

Å jag brudklänningsshoppade här i USA och DET var CRAAAZZZYYYY!!!!
Haha! Jag hade då inga tjejkompisar som jag ville dra med mig för brudklänningsshopande så jag dro med mig stackars M. Han tyckte inte det var så kul. Här i USA är folk ju såååååå gammaldags så nästan varje ställe vi kom till tittade de snett på honom och undrsade vad han gjorde där. Mannen ska ju itne se klänningen innan vigseln! Fjanterier!!!!
Jag var heller ingen "brudklänningstyp" och ville hitta något så enkelt som möjligt, vilket också visade sig vara supersvårt här. Allt har ju rysch o pysch och pärlor och gud vet vad. Till slut hittade jag en "bride's maid's dress" som jag tyckte passade mig perfekt. Så den blev det. Och i mina svenska ögon ser den ut som en brudklänning även om själva modellen egentligen var för en tärna.

Hoppas nu att Ben kryar på sig. Och lycka till med nya renoveringarna!

Desiree sa...

Vilket söt foto på Nils och Peggy. Helt underbart gulligt! Kul att Sara hittade sin drömklänning. Vilken härlig och underbar helg. Låter jobbigt att skura klister men jag antar att det bara är att kavla upp ärmarna om man måste.

Millan sa...

Malin - A sa roligt att biljetterna ar bokade! Da har vi lite att gora nu da sa att sovrummet ar klart tills ni kommer :-). Bra med lite motivation... ;-) Mysigt att snusa liten bebis! Hoppas allt ar bra med Helena ocksa..?

Petra - Jag har heller aldrig varit i samma land som mina vanner da de ska gifta sig sa det har var forsta gangen jag var med och klanningsshoppade. Jatte roligt maste jag saga!!
Usch hoppas att din forkylning blir battre snart. Ben var battre redan pa sondagen vilket far mig att undra hur forkyld han egentligen var ;-). Nej han var faktiskt inte alls sig sjalv i lordags.. men nu ar han ok igen!

Saltis - Annars kan man ju tanka sig att New York vore det ultimata stallet att shoppa brudklanning!! Jag ser genast en massa haftiga Sex and the City klanningar framfor mig.. ;-). Klart att M skulle folja med. Man maste ju ha nagon som sager vad de tycker om klanningen med sig! Det ar dock likadant har med att man inte vill visa den blivande maken klanningen. Vet inte varifran den traditionen kommer? For ovrigt vore det roligt att se foto pa din klanning fran ert brollop!!! *hint hint*

Desiree - Vi hade faktiskt himla skoj i lordags!! Lite besviken over att jag inte fick ta nagra foton i klanningsaffaren dock.. men men det kommer fran brollopet istallet :-) (bara tre manader kvar nu).
Peggy och Nils ar verkligen mysiga ihop. Valdigt skoj for mig och Delphine att se!! Dock har de borjat braka lite om leksakerna nu sa det blir en del tarar men det hor nog aldern till...

Annika sa...

Vad kul med brudklänningsshoppande! SKULLE jag gärna göra med ngn också. Och i USA finns ju klänningar i alla former o modeller! Jättekul! Tror inte att England ligger långt efter USA där heller. Weddings are a big bisiness!!
Jag ser på Sara att hon är elegant!
Vilken mysig dag!!

Millan sa...

Annika - Ja Sara ar verkligen elegant. Pa ett sa dar typiskt Italiensk satt. Hon har pa sig klader som skulle fa mig att se ut som en gammal karring (rent ut sagt) men pa henne ser det kanon ut! Orattvist det dar ;-). Jag kan tanka mig att USA ar jatte roligt att shoppa brudklanning i!! Jag var dock lite shockad over priserna har... att bara hyra klanningen kommer kosta 10 000 sek. Det brukade man ju kunna kopa en klanning for trodde jag...?!