CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

torsdag 3 januari 2008

2008 ar har!

Sadar, nu ar Jul och Nyar redan over och vi ar tillbaks i Bristol. Vi har haft en harlig semester hemma och jag ska blogga med lite foton i kvall!

Maste ocksa beratta att tomten var valdigt snall i ar och gjorde att jag precis kunnat bestalla foljande lilla goding!

Det ska bli SA roligt att kunna borja fota igen och jag hoppas kunna lara mig en massa nytt med den har!

Nu ar det snart lunch och da ska jag ga bloggrundan for forsta gangen pa nastan 2 veckor. Harligt!!

11 comments:

Anonym sa...

Hej vännen! Tack för sist, vad kul det var att träffas igen alla 7! Vi skulle ju hunnit ses mer men jag vet inte vart tiden tar vägen. Vi är fortfarande förkylda o så åkte jag på något med magen igår men idag e jag pigg som en mört igen, men man känner sig svag efter att inte ha ätit på två dagar... o fått upp det lilla vatten som man fick i sig. Vad spännande med din nya kamera, det ser vi fram emot. Vi ska bättra oss nu 2008 med att lägga ut lite kort. Ha det så bra så hörs vi! Kram kram E

Annika sa...

Nice to have you back!
God fortsättning och GRATTIS till den otroligt FINA julklappen!! YAY! Nu kan vi läsare glädja oss åt många fina foton på din blogg!!

Millan sa...

Usch Emma din stackare. Magsjuka sa har precis efter nyar. Battre kan ju aret borja. Men skont att det vekrar ha gatt over relativt fort!! Borjar vi vart nya liv pa mandag??

Annika - God Fortsattning till dig ocksa!! Jag ska snart kika in hos dig och uppdatera mig :-). Jag kan knappt barga mig tills kameran ar har!

Desiree sa...

Heeej Millan! Kul att du är tillbaka och har haft en bra jul. Åh vilken underbar present tomten hade med sig till dig! Toppen, jag blir också helt exalterad över din nya julklapp för du kommer säkert att få till massor med fina bilder som vi andra kan få njuta av via din blogg. Wow, jättekul!Den ser väldigt fin ut. Kul att kunna dela sitt fotointresse med både dig och Annika i Virginia. Nu kan vi snacka foto och ge varandra tips. Kul!

Anonym sa...

wow, vilken snäll tomte ni hade hos er. Så generös var minsan inte tomten som kom till oss! Dessutom var han nog lite "rund under fötterna"...:-) Ser fram emot måååånga bilder i bloggen nu!

Vad trevligt vi hade i söndags. Synd att tiden gick så fort bara. Sju timmar (!) som bara flög iväg. Hoppas att vi kan träffas igen allihopa snart!!! Det är väl som man säger: Gamla vänner är de bästa vänner!

Kramar - Malin O

Petchie75 sa...

Välkommen tillbaka och god fortsättning!! Vilken fin julklapp du fått, är lite avis :-) Ser framemot att se fina bilder och höra om din jul och nyår!
KRAM från PR

Anonym sa...

Hej! Låter som om du har haft det bra i jul. Idag kom äntligen myucket snö här sa jag har varit ute & akt pulka med mina systerbarn idag :) ska lägga upp bilder när jag kommer hem (har itne med mig sladden till kameran). Vilken fin kamera du har införskaffat! Ha det så bra i Bristol så ses vi snart, kanske en lunch nästa vecka? kramar från mig & Elsa

Anne sa...

Välkommen tillbaka och vad kul höra ni haft en toppensemester i Sverige.
härligt du har en ny kamera på gång, Har ju märkt du längtat efter en ny riktig kamera. God fortsättning Millan!

Millan sa...

Desiree - Hej!! Ja jag ar sa glad over kameran. Den borde levereras i morgon och jag hoppas verkligen det for da vet jag vad jag ska gora i helgen :-). Anvander du dig av nagot fotoredigerar program pa datorn? Nu ska jag in och kika hos dig!

Malin - Ja det var verkligen suverant i sondags!! Vi har sa mycket att snacka om och jag tycker att det ar urcoolt att det kanns som om vi traffas varje vecka fast det snarare handlar om nagon gang om aret! Hoppas vi kan fortsatta fa med alla tjejerna pa vara sommar och vintertraffar!

Petra - Ja visst ar kameran fin! Det kanns extra roligt eftersom jag sparat pengar ett tag for att kunna kopa den! Det ar ju definitivt nagot som man inte gar och koper var och varannan dag!! Nu ska jag bara lara mig anvanda den ocksa ;-)

Elin - Aaa vad harligt med sno. Det ar likadant varje ar. Dagen efter att vi akt kommer snon! Sa trist. Men gott att ni kunnat njuta lite av den i alla fall!! Njut medans det varar for har lovar de uppemot 10 grader och regn fran och med helgen.. hu!
Ses garna pa lunch nasta vecka. Har inga planer tisdag - fredag, sa nar som. Forresten funderar jag och Jana pa att ga och se 'Ps I love you' pa bio pa onsdag. Du far garna folja med men jag forstar om det inte ar latt med Elsa!?

Anne - Ja jag har verkligen langtar efter en san har kamera. Det ska bli himla roligt att satta sig in i alla funktioner osv. Jag har varit inne och kikat pa din sida. Eran semester verkar helt otrolig. Min dromsemester!! Nu ska jag kika tillbaks och kommentera lite :-) Kram!

Anonym sa...

hej på dig, vad roligt att ses!! inte för att vi hann prata så mkt men jag blev så paff av att se dig.
Vore roligt med lite kontakt igen, hittade lite kort igår som jag tänker scanna in o skicka...vi har precis haft maginfluensa..jätteskoj, nyår var lugnt hemma med barnen o 2 kompisar..kram på er så länge..toja

Millan sa...

Toja - Oj vad bra att du skrev har nu kom jag ju ihag att du skrivit om Facebook. Jag ska soka upp dig dar nu!
Jatte skoj att ses! Vad kul med foton!! Jag hittade vara foton fran den odesdigra helgen pa Oland har omdagen.. josses vilka minnen ;-)