CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

onsdag 3 juni 2009

Sommar, Sol och Bad i en pool...

Ja for pa allvar ar sommaren har och vi njuter i stora drag av detta! Den senaste veckan har vi haft runt 25 grader och sol och knappast ett moln pa himlen. Helt underbart och nastan en chock for oss som inte haft nagon sommar att tala om pa tre ar! Faktum ar att det redan nu varit mer sol an det var sammanlagt pa hela forra sommaren! Men allt gott har ju ett slut och till helgen lovas 10 grader och regn. Den dagen den sorgen dock for vi fortsatter njuta har!

I helgen var vi hemma hos Jana och Ian som bor ute pa landet utanfor Bristol. Vi at god mat, umgicks, somnade pa soffan (Ben och Ian) och snackade tills in pa smatimmarna (Jana och jag). Vi stannade sov sedan over hos dem och spenderade hela sondagen hemma hos Ians foraldrar som har en harlig stor pool (jag och barnen) medans vissa andra svettades pa cricketplanen hela dagen (Ben).

Vi latade oss dock inte hela helgen utan spenderade forst hela lordagen med att skrubba altanen tills den blev skinande ren (nastan i alla fall) och med att borja rota lite bland buskarna och snaren i tradgarden eftersom den ar pa god vag att fullstandigt vaxa oss over huvudet!


Ian och Janas fina hus

I den har magen bakas det en liten bebis

Pa angarna utanfor deras hus bor det sma sota lamm

Colin och Rosie


Nils var lite feg forst och ville bara doppa fotterna i poolen

Men snart hoppade han i och ville inte ga upp ens nar lapparna borjade bli bla

Ian ovar sig pa papparollen

Sofia fick stanna i skuggan

Vi har ocksa en pool... men den ar inte riktigt lika imponerande :-). Resten av tradgarden ser ut som skam eftersom en massa grejer ligger pa hog och vantar pa att fa aka till soptippen. Men springa genom vattenspridare kan man ju gora aven om tradgarden ar stokig!

Idag ar Nils pa dagis och Sofia och jag ska ga och handla och stada lite hemma. Nagon matta var det ju vara pa sommarslappandet ;-)

11 comments:

Lisa Christensen sa...

Vilka underbara bilder! Här har vi 10 grader och regn. Typ. Inte kul, men jag ska inte klaga, jag har haft mina soltimmar ;)

Annika sa...

WOW!
Vilket ställe!!! DÄR skulle man bo!!
JA TACK!!!
Så vackert!
Förstår att ni alla trivs BRA hos era vänner.
Ni har en söt liten pool på er baksida också. Bra att ha i värmen.
Varmt här nu också, såklart. men just nu regnar det...
Oh well!
Kram!!!

Saltistjejen sa...

Oj vilka underbara bilder!!!!!
Och vilket ställe! Era vönners hus ser bara sååååå idylliskt ut! Verkligen engelsk landsbygd när den är som allra bäst!!! Å, hagarna djuren! OCH en pool!
DU, ÄR det en end som matas i bakgrunden på bilden dä Nils plaskar med fötterna i poolen?? Det ser ut så. :-)
Härlig helg!
Och hräligt att ni fått altanen skurad och klar. Alltid skönt att ha varit duktig också! :-)
kramar!

Desiree sa...

Låter helt underbart Millan. Det gäller att passa på och njuta då det är fint väder för man vet ju aldrig hur länge det varar. Vad fint ni gjorde på altanen. Fast jag tycker nog gott att ni var värda att lata er hela dagen om det skulle vara som så för ni är alltid då ambitösa och flitiga. Vilket underbart vackert hus Jana och Ian bor i. Bor de lite mer ute på landet eller? Är det långt dit från er? Lyxigt med pool men kul för barnen. Supermysigt stenhus som sagt, väldigt vackert och charmigt får du hälsa dem.

Anonym sa...

Vilket sött litet hus på landet Jana och Ian har!! Och inte helt fel att ni fick vara i Ians föräldras pool - lyxigt!
Åh, vilken flashback till alla barndomsminnen av att springa i vattenspridaren!! Det var ju det roligaste som fanns att göra på sommaren!
Hoppas att ni får mer sommar i sommar - helt otroligt att ni haft tre dåliga somrar på raken i Bristol!
Kram!

Anna, Fair and True sa...

Här hade vi ert väder förra veckan men nu är de 10 grader och regn :(
Kände igen diskborsten Nils skrubbade med - sådan har vi! Från Ikea eller hur?
Vad fint hus dina vänner har! Gillar verkligen stenhus!

Millan sa...

Lisa - ja du har helt klart fatt en massa sol ju!! Fast 10 grader och regn i juni ar anda trist... men vi far hoppas att det vander snart! kram

Annika - ja Ian och Jana bor verkligen fint. Det ar sa otroligt lugn och fridfullt dar ute och man riktigt slappnar av nar man ar dar! Nils alskar ju ocksa att ga och titta pa djuren saklart! Trist med regn... fast ni brukar ju ha fina somrar sa det kommer nog sol och varme till er snart. kram

Saltis - ja om inte annat ar det himla skont nar jobbet ar gjort o jag tycker vi fatt till altanen riktigt bra for forsta gangen sen vi flyttade in och den byggdes! Hoppas pa en fortsatt fin sommar nu sa vi kan njuta av solen dar!
Ian och Janas hus ar himla mysigt. I lordags kandes det som rena idyllen med djuren som fridfullt betade i hagen brevid. Dock ar poolen inte pa deras tomt utan hemma hos Ians foraldrar som bor en bit ifran.
Visst ar det en and som matas... fast i plast! :-) Nils lekte med de dar plastanderna i flera timmar!!
kram

Desiree - jag traffade Jana nu i kvall sa halsade vad ni alla sagt och hon blev himla glad. De har gjort vid huset valdigt mycket sen de flyttade in sa det ar ju kul att hora! Det ar faktiskt en gammal lada som byggts om och de har gjort den valdigt modern pa insidan vilket ar lite coolt pa nagot satt!
De bor ca 20 minuter ifran oss sa inte sa langt alls men val utanfor Bristol pa landsbygden. Riktigt lantligt till och med med bara nagra fa grannar... vilket ar ratt ovanlgit for att vara i England!!
Ja nu nar det varit sa fint vader sa jag har helt latit insidan av huset forfalla...en rejal storstadning ar vad som behovs men det har kannts helt fel att vara inne och fixa i det har vadret. Nu har det dock vant och det ska bli trist hela helgen sa jag gissar att jag inte kommer undan en storstadning i helgen ;-). Kram

Petra - ja fy for trakiga sommrar. Man behover ju lite sol och varme for att ma bra!! Vi hade en kanonsommar for 3 ar sedan da jag var hemma med Nils men sedan dess har det varit trist... sa vi hoppas verkligen pa en riktig sommar i ar!
Ian och Janas hus ar en riktig idyll. En gammal lada som byggts om sa huset ar ratt stort med engelska matt matt och ar friliggande vilket ocksa ar ovanligt som du ju vet. Det kanns nastan inte som om man ar i engand nar man ar dar....
kram

Anna - Ja visst ar det en Ikea diskborste! Vi har alltid dem...
Har ska tyvarr ocksa bi 10 grader och regn nu... i flera dagar och over hela helgen verkar det som. Trist! Men jag ska inte klaga efter den har veckan!
Visst bor Ian och Jana fint!! En riktig landsbygdsidyll! kram

www.gottablandat.wordpress.com sa...

härligt med så fint väder. även här hemma har det vart kolossalt fint hela maj såp man e lite rädd att sommaren sen ska regna bort.
sött hus era vänner ha och ivlka fiiiina bilder på er i poolen!!

Mia sa...

Vilka underbara sommarbilder! Åh vad fint Jana och Ian bor, ser ut att vara ett hus på landsbygden i Frankrike. Underbart! Och vad fin hon är med sin lilla mage. Vi har också en pool av mindre modell på altanen just nu! :-) Kram!

Desiree sa...

Åh vad läckert att det varit en gammal lada som de fixat iordning. Vilket kanonjobb de gjort. Det har verklgien blivit lyckat och fint. Ser hur charmigt och mysigt ut som helst. Ha det gott.

Kram

Millan sa...

Mia - ja ian och jana bor sa himla mysigt! Vi far aka dit nasta gang du kommer hit :-). Den lilal magen vaxer sa det knakar nu men ar fortfarande valdigt liten och behandlig! harligt med pool. Det kan behovas nar det blir riktigt varmt och det ar nastan sa att jag kanner for att ga o satta mig i den ibland ;-). kram

Desiree - ja visst ar det coolt med en gammal lada! Det finns en massa karaktar i huset som bjalkar i taket och sa vidare! kram