CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

onsdag 16 april 2008

Millan i Alfabetsform

Anne har utmanat mig till att skriva ihop en lista i alfabetsform med saker som beskriver mig.

Here it goes....

Atletisk onskar jag att jag vore, men ar tyvarr inte.

Broder har jag gott om. Daniel, Alexander, Fredrik och Samuel heter de. Lagg dartill styvsyskonen Mariann och Martin sa har ni en storfamilj.

Camilla heter jag men kallas vanligen for Milla, Millan, Mills eller Millisen och det trivs jag fint med.

Delphine och Jerry gifter sig 9 dagar innan min BF och jag ska vara vittne. Delphine kommenterade att hon kommer se valdigt smal ut pa alla foton brevid mig.

Envis ar jag!

Fleece har jag valdigt svart for. Engelsmannen verkar tyckta att fleece ar guds gava till folket och har en fleece for varje tillfalle. Garna med en stor englandsflagga tryckt pa. (ja Ben har en sadan som jag har gomt!)

Gravidhormoner finns det mycket av i min kropp just nu. Negativt med det ar illamaendet och trottheten men positivt ar att haret blir tjockare! Fast allra bast ar ju saklart att det forhoppningsvis kommer en bebis i slutandan...

Havet alskar jag och saknar i Bristol (nej den dyiga polen mellan England och Wales raknas inte)

Italien har jag alltid velat aka till och tur ar val det for den 26e April bar det av. Sara och Jim gifter sig i Milano :-)

Jonas hette min allra forsta karlek. Jag blev kar redan i lekis och i tvaan besvarades mina kanslor och Jonas jagade mig da runt skolgarden for att pussa pa mig. Det var tider det...

Klumpig ar jag och har alltid varit. Bruten lillta - behover jag saga mer? Mojligen kan jag tillagga att det inte var den forsta ta jag brutit.

Landet eller sommarhuset som vi ocksa kallar det langtar jag efter varje dag. Det finns inget battre stalle att vara pa!

Malin ar ett viktigt namn for mig. Jag har hela 3 nara vanner och en svagerska med det namnet.

Nils heter var son och han ar underbar.

Ont om ideer om saker som borjar pa bokstaven O fick jag plotsligt...

Pott-tranar haller vi pa med for fullt just nu. Gardagen pa dagis gick inget vidare - allt kom i kalsongerna - men sa fort han kom hem sa kissades det pa toaletten igen. Naja, det loser sig nog med dagis ocksa sa smaningom.

Quorn tycker jag INTE om

Resturangbesok ar en favorit. Mat over huvudtaget ar en favorit... ;-)

Spraytan ska jag prova pa for forsta gangen ikvall. Maste ju testa innan brollopet nasta vecka.

Trana tycker jag om och jag saknar gymmet som jag var flitig besokar pa for nagra ar sedan. Nar Bonan ar ute ska jag satta igang igen.

Utlandssvensk har jag varit sedan 1999. Hjalp, det ar snart 10 ar sedan och jag som bara skulle vara har i 4 manader.

Vetgirig ar jag och blir alltid lika exalterad nar jag lar mig nagot nytt. I gar larde jag mig tex vad jobbets leasingbilar har for nagra CO2 emmission codes sa att jag kan deklarera for dem. Hur kul ar inte det pa en skala?? ;-)

Xray gjordes pa min ta for 3 veckor sedan. Fick en fin bild av hur en bruten ta ser ut.

Yngst i en syskonskara ville jag alltid vara nar jag var liten. Jag brukade latsas att broderna Herrey och Carola var mina storasyskon. Hm...

Z-TV brukade jag kolla pa mycket som student.

Ångest far jag har jag tanker pa forlossningen.

Ärlighet ar otroligt viktigt for mig. Jag ar urusel pa att ljuga.

Önskar gor jag har ofta och mycket. Men mest onskar jag att jag bodde lite narmare alla nara och kara.

Jag tror att ratt sa manga redan har gjort den har listan sa utmanar ingen sarskild. Men ju fler som gor den ju roliga for oss andra! :-)

16 comments:

www.gottablandat.wordpress.com sa...

kul att läsa lite mer om dig! kul att ni ska ner till italien pa bröllop! härlig tid pa aret att aka till milano!!

Lullun sa...

Kul att du också hängde på! Det var ju en hel massa finurligheter du fått till.

F & O fick mig att skratta, G att minnas, K att tänka på min pojkvän (och delvis mig själv ;-) ), Q, R & Z att hålla med och U, ja vad ska man säga?! Själv skulle jag stanna 10 veckor. Nu har det snart gått 7 år... ;-)

Och håller tummarna gör jag så klart för lillkillens tränande (P) och att minstingen inte beslutar sig att blanda sig i bröllopsbestyren (D)! :-)

Marianne sa...

Härlig beskrivning av dig själv! Menar du att man får tjockare hår av att vara gravid? Kanske skulle försöka då ... ; ) Vi har visst varit ute lika länge, jag flyttade också -99, det skulle vara i två år. Du bryter "bara" tårna i alla fall, inget annat? Hoppas ni får jätteskönt i Milano!

Saltistjejen sa...

Roligt med din lista Millan! Att du fortfarande mår illa. Hm, hoppas det hinner gå över innan Italienresan nästa vecka!!! :-) Inte skoj att vara i ett av världens underbaraste matländer och må illa...
Jag ska försöka göra färdigt min också, men har inte riktigt hunnit.
Men den kommer! :-)
KRAAM!

Annika sa...

Jättekul lista! Roligt att läsa. Listor är så Bäst :-)
Blir full i skratt över din önskan om Herrye's och Carola :-)
Massor med bröllop och en härlig resa till Italien har du framför dig också...KUL!!
Kul att du fyllde i listan, och jättekul att läsa!

Millan sa...

Lotta - ja jag langtar verkligen efter var italienresa aven om den ar lite kort (48 timmar ungefar). Men anda.. det ar italien!! :-)

Lullun - :-) det var en himla rolig lista att fylla i! Sa du skulle ocksa egentligen hem till sverige sa dar snart och sa blev det inte av? Jag tror att det ar ratt vanligt att det blir sa :-). Pott-traningen gar fint (forutom pa dagis da) och att nummer 2 skulle fa for sig att komma under brollopet har jag svart att tro. Jag gick over tiden med 2 veckor forra gangen och kanner mig helt installd pa att det blir sa den har gangen ocksa.

Mariann - Ja faktum ar att mitt har blir mycket battre nar jag ar gravid. Tror det har nagot att gora med att man inte tappar lika mycket har under graviditeten och eftersom mitt har ar tunnt i vanliga fall sa blir det ratt sa stor skillnad!
Hm.. jag tror inte jag svarar pa det dar med vilka kroppsdelar jag bryter for svarar jag att det bara ar tarna sa slutar det val med att jag bryter ett ben nasta vecka ;-)

Saltis - faktum ar att illamaendet har borjat ge med sig rejalt den har veckan. Antligen!! Men vissa kvallar ar fortfarande ingen hojdare. Jag ar sa trott pa att ata for att inte ma illa... Men det kanns verkligen som om det ar pa overgang nu (peppar peppar). Trott ar jag dock fortfarande. Otroligt trott ... Ser fram emot din lista ocksa!! Kram!

Annika - :-D det roliga var att jag rakade beratta for en kompis en gang att jag latsades att Herreys och Carola var mina storasyskon och da STAL hon min ide och latsades samma sak sjalv. Det tog ju bort det roliga sa jag slutade genast att latsas om dem... tror att jag istallet fantiserade om att min granne var min storasyster ett tag :-D. Det bor kanske tillaggas att jag nog var runt 7-8 ar vid den har tiden ;-)
Ja Italien och brollopen ser jag verkligen fram emot!

Anonym sa...

Jätteroligt att läsa din lista.
Brutna tår och annat är ju verkligen inte skoj. Ryser vid tanken av brutna ben..*brrr*
He,he..så du låtsades att Herreys var dina bröder.
Själv är man ensambarn men jag hade en låtsas bror som hette "Pojke"(!) som bara kom fram på toaletten! Ha,ha..

Hoppas att illamåendet snart går över. Konstigt att vissa får det och vissa (som jag) inte alls.

Kram!

Millan sa...

Jess - hahahah stackars 'pojke' som bara fanns pa toaletten. Det kan inte varit nagot roligt liv for honom ;-). Lustigt att man hade en sa livlig fantasi som barn... nar slutade man med det undrar jag??
Ja det ar verkigen lustigt att vissa inte alls bli illamaende. Jag tror det beror pa hur man reagerar pa olika graviditets hormon.. kram!

Lisa Christensen sa...

Kul att få veta lite mer om dig! Oj, vad länge du har varit utlandssvensk och oj, vad många syskon du har :) Önskar att jag hade syskon, är enda barnet och det var så tråkigt när jag var liten!

Hoppas illamåendet går över snart!

Millan sa...

Lisa - Illamaendet ar faktiskt mycket battre den har veckan men jag vagar inte ropa hej annu...
Ja broder har jag gott om dock ar tre av dem halvbroder och kom inte forran jag var 14-20 ar... men det ar himla skoj anda!

Desiree sa...

Vad kul att läsa din lista. Det vara många trevliga nya små fakta om dig. Vad många syskon du har, en riktig storfamilj. Låter härligt. Lycka till med din spraytan ikväll. Låter spännande. Den får du berätta mer om. Vad kul att få åka iväg på bröllop till Italien. Låter så mysigt.

Cecilia sa...

Potträning har vi pratat om att börja med för nu märks det att det skulle kunna fungera...tror vi.
Graviditetshormonet är INGET jag saknar kan jag påstå.Huamej.

Petchie75 sa...

Jätteroligt ;-) att läsa din lista!! Vad roligt för Nils med alla de morbröderna som kan leka med honom när ni är i Sverige.
Hi hi, kul att du ska vara bröllopsvittne samtidigt som du är höggravid, får hoppas att den lilla/lille inte tittar ut innan...
Förresten är lite avis att ni ska åka till Milano, jag var ju där i höstas och hade en härlig tjejhelg. Ni kommer att äta MYCKET och GOD mat!! Italienska bröllopsmiddagar är oftast minst 7-9 rätter (typ)...

Millan sa...

Desiree - Hm.. ja spraytan gick val sadar.. Forst tyckte jag att det sag kanon ut men nu ser det ut som om jag blir mer och mer brun-orange och det ar ju ingen hojdare. Men det kan nog bli battre efter en eller tva dushar till, vi far se...

Cecilia - Pottraningen hade vi tankt ta tag i forra sommaren men sa blev det aldrig sa dar fint vader att man kunde vara ute och springa halvnaken i tradgarden. men man menar jag da Nils, inte jag och Ben ;-). Men han var helt klart inte redo forra aret!! Faktum ar att han vagrade ga pa pottan och det ar forst det senaste som han har borjat intressera sig.
Hm... nej gravidhormoner ar ingen hojdare. I alla fall inte de som gor att man mar sa jakla ruggigt..

Petra - Tydligen ar middagen 11 ratter.. men vi ska ha nagon slags paus i mitten. Mitt problem ar att jag inte ska ha en mammaklanning pa mig och den ar inte i stretchtyg heller sa det ska bli intressant att se hur det gar.
Nils alskar verkligen sina morbroder o lamnar dem inte ifred manga minuter nar vi ar hemma.

Petchie75 sa...

Ha ha, jag tänkte först skriva 11 men så tänkte jag att det var kanske lite överdrivet - men jag kommer ihåg att vi åt och åt och åt när jag var på bröllop i Italien!!

Millan sa...

:-) ja det verkar som om det ar ata vi ska gora hela dagen. Det och lyssna pa en 1.5-2 timmar lang brollopsceremoni pa italienska. Jag funderar pa att ta med mig en bok ;-0 Skojar bara!!