CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

torsdag 31 maj 2007

Fake Bake

Fake Bake - Ar det nagon som har hort talas om det? Det hade inte jag, men nu har jag en! :-) Det ar alltsa en form av 'brun utan sol' som man smorjer in pa kroppen. Jag tror att man kan kopa den pa internet, precis som St Tropez, men jag anlitade en skonhets terapeut att gora min. Ben och jag har skojat i flera dagar om att jag skulle se ut som Ross i vanner nar han far sin 'spray tan' men skamtet fastnade lite i halsen nar jag insag att det var PRECIS sa jag sag ut efterrat. Det sag ut som om jag varit pa solsemester i flera veckor och hade anvant glasogon eftersom jag var helt vit runt ogonen. Panik!! Jag ska ju vara brudtarna om 2 dagar och sag framfor mig hur all fokus skulle ligga, inte pa den vackra bruden, men pa den grasligt galet bruna brudtarnan. Jag trodde inte alls pa Serena (tjejen som gjorde den) nar hon sa att det absolut skulle hinna blekna tills pa lordag. Men hon hade som tur var ratt. I morse nar jag duschade flot den mesta av 'solbrannan' bort med dusch vattnet. Vilken lattnad!! Dessvarre blev benen ratt sa 'flackiga' men i ovrigt ser det faktiskt otroligt naturligt ut.

I ovrigt fortsatter Trots-Nisse att dominera dar hemma. Han ar tydligen lugn som en filbunke pa dagis men i samma sekund han kommer hem beter han sig jatte illa. Skriker, gapar och gnaller precis heeeeeeela tiden. Jag blir galen! Jag forsoker forbrillt komma ihag hur go han egentligen ar sa att jag inte ska bli knapp. Det varsta ar att jag tycker synd om Nils ocksa, for jag gissar att han inte mar kanonbra for da skulle han inte bete sig sa har. Det framsta braket just nu ar att han vill dricka fran mugg UTAN lock. Det funkar inte. Han kan inte! Allt vatten hamnar over honom, pa golvet och over oss. Vi ska ova i sommar nar vi kan vara utomhus och det inte spelar nagon roll att han blir dyngsur, men inte nu. Snalla sag att den har trotsiga tiden inte haller pa i alla evighet...?

4 comments:

Anonym sa...

Lugn Millan, det går över.
Jag upplever inte dig som speciellt trotsig längre.
Pappa

Millan sa...

Hahahaha skont att hora! Jag kanner mig ratt trotsig emellanat. :-)

Desiree sa...

Ja det där med brun utan sol är inte lätt att få till. Vilken tur att du fick bort det mesta. Ha så kul på bröllopet på lördag.

Anonym sa...

Puh, jag vet inte om det nånsin går över. Men du är inte ensam kan jag säga...

Kram P., som avstyrt ciruks 100 trotsattacker efter bästa förmåga, bara idag...