CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

måndag 21 maj 2007

Lages Rapport 2 - Huset

Nu har vi bott i huset i ett halvar och vart forsta rum - matrummet - ar helt fardigt. Hurra!! :-) I och for sig fattas en del 'finishing touches' men det kommer! Bland annat behovs nagon riktigt modernt att ha pa sideboarden. Jag har sett ett ruskigt coolt stort fat pa Habitat men det far vanta lite. For hoppningsvis kommer aven koksdelen vara fardig i morgon kvall, om vi far luckan till den nya diskmaskinen.

Matrummet fore:


Matrummet Efter:


Resten av nedervaningen ar i stort sett forberett for tapetsering osv sa vi hoppas kunna ha en helt fardig nedervaning i sommar. Just nu ser det ut sa har dar nere:

Vardagsrummet:


Hallen:



Pa overvaningen ar toan sa gott som fardig. Vi har fastnat lite kanns det som och har enbart lite fog kvar att gora men det kommer alltid nagot emellan. Golvet har i alla fall lagts sa nu behover vi inte oroa oss for att fa flisor i fotterna nar vi kommer ur duschen!

Sovrummet ser ut sa har, men ikvall har jag satt upp nya rullgardiner eftersom vi far fint frammande fran Sverige i helgen. Man vill ju inte att de ska behova se vara hemska lakan hangandes i fonstrena, men resten av det smakfullt inredda (not) sovrummet far de sta ut med:



Det blivande gastrummet. Dock ar det sa ogastvanligt for tillfallet att gasterna far ta vart sovrum som trots allt ar lite trevligare - men inte mycket!


Overvaningen ar, som ni ser, forutom toaletten fullstandigt orort av oss. Vi ska gora fardigt nedervarningen forsta och sedan ge oss pa rummen dar uppe. Som ni marker ar det en del att gora och eftersom vi gor allt sjalv sa tar det tid!

4 comments:

Anonym sa...

Hej vännen! Vad fint ni har fått det... Kul att se sådär före o efter, känns om om det är Room service eller nåt annat sånt program. Vad kul att Malin m familj kommer. Hoppas att ni får skoj, o det var roligt att få se Nils lite, vad stor han är!!!! Elias längtar att få busa med honom. Ska bli skoj att du snart kommer hem! Kramar Emma

Desiree sa...

Matsalsrummet blev verkligen jättefint! Det kommer att bli lika fint i resten av huset snart också. Man får ta lite i taget. Visst är det kul att se vilken otrolig skillnad det blir?

Anonym sa...

Hej gumman, vad fint det blir :) det är verkligen kul att se före & efter bilderna!! Längtar efter dig! Skall bli mysigt att ni snart kommer hem - till ert andra hem!!! Många kramar Malin

Millan sa...

Tack :-) Jag ar himla glad att vi tagit alla 'fore' bilder eftersom man faktiskt glommer av ratt snabbt hur det sag ut!!