CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

tisdag 30 oktober 2007

I fredags kom pappa, Anette och tva av mina broder Alexader och Samuel pa besok fran Sverige. Vi hade bestamt oss for att inte gora upp en massa planer utan bara ta det lugnt och umgas och det var precis vad vi gjorde. I fredags kvall at vi Sausage Casserole (valdigt engelskt kanns det som), drack vin och snackade tills pappa i stort sett somnade vid matbordet. De hade haft en lang resdag (13 timmar) for att ta sig hit och jag tror pappa varit lite nervos infor att kora i den hektiska Engelska trafiken. Hur som helst ar det alltid sa gott den dar forsta kvallen tycker jag. Man vet att man har hela helgen framfor sig och avskedet kanns avlagset!

I lordags var vi i Clifton och strosade runt lite och fikade pa Primrose Cafe. Var tvungna att ta detta valdigt typiska turistfoto :-)

Lordagskvallen spenderade vi hemma. Ben lagade en Indisk curry och vi andra tog det lugnt. I sondags bakade jag och Anette 'Cupcakes' med orange glasyr och chokladspindlar pa. Later gott va? Vi trodde det skulle vara en enkel match att slanga ihop nagra choklad spindlar. Det ar val bara att smalta choklad och spritsa med hjalp av plastpase. Riktigt sa latt var det inte och vissa av kakorna sag helt galna ut. Men de blev i alla fall poppis i mandags morse da jag och Samuel tog med Nils pa hans allra forsta Halloweenparty (ja det var val mitt och Samuels forsta ocksa...). Nils var kladd som en pumpa och sa sot att man garna skulle vilja ata upp honom! De andra barnen var kladda som haxa, trollkarl och skelett. Lika sota de! Tyvarr dog alla kameror precis lagom tills vi kom till partyt. Men jag lyckades i alla fall fanga Nils pa bild med min mobil. Beviset kommer i morgon :-)

Anette, Pappa och Nils


I morse var det dags for familjen att aka hem igen. Som alltid var det lika trist att saga hej da. Nils som fullstandigt badat i uppmarksamhet den har helgen ville absolut inte saga hej da. Tur att det snart ar jul sa att vi far ses igen!! 2 manader kanns faktiskt otroligt kort nar man jamfor med hur langt det brukar ga mellan gangerna.

Nagon som kandes valdigt roligt bade nu nar Karlskronafamiljen var pa besok pa likadant nar Goteborgsfamiljen var har ar att Nils helt klart kanner igen dem och tycker valdigt mycket om dem. Det har helt tiden varit min storsta oro att han inte ska lara kanna min familj men det behover jag nog inte oroa mig for mer nu :-)

Nu ska jag ga in o tanda ljusen i pumporna som Samuel och jag gropte ur i helgen. De star nu i oppna spisen och ser laskiga ut... eller nja min ser alldeles for snall ut tror jag. Nils kallar den for 'Baby Pumpa'.

5 comments:

Desiree sa...

Härligt med besök. Ni verkar ha haft det toppen. Synd att kamerorna dog men hoppas Nils hade riktigt kul på sitt första halloween party. Om du får igång någon kamera skulle det vara kul om du tog ett kort på lilla Baby Pumpa.

Anonym sa...

Jisses vad stoooor Alexander har blivit!! Han ser ju vuxen ut! Var han inte fem år nyss??? Det mest skrämmande är väl kanske att om Alexander har blivit vuxen; vad har det blivit av oss då...Ja,ja, vi har väl blivit gamla kärringar. Med egna barn och hus att renovera :-) Fast det känns som nyss vi drack gröna hissen hemma hos Nina och tyckte att VI var jättevuxna!

Ser verkligen fram emot att få se Nils utklädd! Kan mycket väl tänka mig att han är ursöt! Min stora har fortfarande feber. Inne på andra veckan nu. Vi har varit två gånger till doktorn med henne. Mykoplsmainfektion, eller nåt sånt hette det, och pencilin hjälper inte! Men vi hoppas att det vänder snart!

Kramkram - Malin O

Anonym sa...

Konstigt för jag hade samma känsla när jag såg Alexander sist, att jisses han kan ju inte vara gammal nog att övningsköra för han var ju sååå lite bara nyss... Men men det e väl som Malin säger att vi blivit gamla, men jag vill inte riktigt tro det!!!! Vad härligt med besök, jag vet hur det känns när de kommer o man tänker att de ska vara här sååå länge o vips så ska alla åka hem och det känns så trist. Det känns lite konstigt nu när mamma o pappa kan komma bara 10 min för att lämna något och sen åker de hem. Ha det jättebra! Kram Emma

Millan sa...

Desiree - Jag har nagra pumpafoton pa min mobilkamera sa jag tankte jag skulle lagga ut dem har ikvall :-).

Malin och Emma - Ja Alexander har plotsligen blivit himla stor och har varldens morkaste rost. Kanns ju underligt ;-). Det var himla skoj att ha dem har maste jag saga men som sagt, det ar ju inte skoj att saga hej da sen... Det maste kannas urskumt for dig Emma att plotsligen ha alla runt hornet (eller din familj i alla fall).
Stackars Tilda som fortfarande ar sjuk :-(. Jag kanner igen det dar namnet pa sjukdomen men vet inte riktigt vad den innebar? Hur lange ar det ok att ha feber och vara sjuk tycker de pa sjukhuset? Det ar ju tufft om antibiotika inte biter pa det...

Cecilia sa...

Förstår att det måste vara roligt med besök hemifrån.Nu är det ju inte så långt kvar till jul.Firar ni den i England eller i Sverige?
Nu har jag läst om så många pumpor som har blivit urgröpta så t o m jag har blivit intresserad av att göra detsamma.Är inte särskilt duktig på sånt där men det kan vara värt ett försök...om jag nu hittar någon pumpa vill säga.