CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

onsdag 31 oktober 2007

Happy Halloween

Glad Halloween :-). Endast tva sma barn har varit har och 'trick or treat' besokt oss sa nu maste jag och Ben offra oss och ata upp allt godis. Sa typiskt ;-)

Var lilla surpumpa ;-)

Sotpumpan

12 comments:

Anonym sa...

Gud vad söt han är!

Vad typiskt det där med godiset. Låter ju hur jobbigt som helst! :-)
//Malin O

Millan sa...

:-) ja visst ar han sot i sin pumpakladsel. Han var valdigt stolt over den. Pa den forsta bilden star han framfor spegeln och studerar sig sjalv.. hahaha

Ja det var verkligen typiskt med godiset. Men gott!! resten fick folja med till jobbet idag.. mums. Fick ni nagot halloween besok?

Cecilia sa...

Det måste kännas hemskt att behöva äta upp godiset....hihi.Vilken söt pumpa!
Här ute på ön är det bara vuxna människor och vi är inte så många så det blir inga besök här ute.Däremot så gick dörrklockan varm hos mina föräldrar hörde jag.

Desiree sa...

Vilken söt liten pumpa Nils var. Jättefina dekorationspumpor också. Kul att du har gjort om lite på bloggen och ändrat layout. Snyggt! Din bild uppe i headern är jättefin. Så nu har ni med andra ord en del godis att mumsa i er.

Millan sa...

Cecilia - Skoj att det anda tagit lite fart med halloween i Sverige. Det tror jag over huvudtaget inte att man firade nar jag bodde hemma! Daremot kladde vi ut oss till paskkarringar och ringde pa hos bekanta med paskteckningar (las: tiggde godis).

Desiree - :-) Visst var han lite sot! Han var sa stolt over sin kladsel!! Vara pumpor ar ju inte alls sa professionella som de jag sett att ni i USA gjort. Men vi hade skoj nar vi gjorde dem!!
Tack for kommentaren om den nya layouten. Tyckte den har kandes lite mer 'hostlik'. Bilden ar tagen med den underbara 2.1 megapixel kameran jag har lanat fran jobbet (men som nu ar helt dod den ocksa :-() sa kvaliten ar ju ingen hojdare. Men.. jag gillar att det ar en hostbild :-). Hur gar det med din nya kamera??

Petchie75 sa...

Jättefin sur/sötpumpa ;-) och de karvade pumporna - jag är jätteimponerad! Här i Eslöv hade vi bara en påringning om godis och min pappa sa till barnen att vi inte firar halloween här... det är ju inte riktigt en svensk tradition och här inte så många barnfamiljer i området.
Och snygg ny layout på bloggen också, fint foto!

Millan sa...

Petra - tack :-). Tyckte det var dags med lite forandring pa bloggen. Jag var for trott pa den gamla!
Lustigt nog gjorde min styvfar nastan exakt samma sak som din pappa. Han fattade inte att det var Halloween i onsdags sa han sa till barnen att de var dar pa fel dag... stackarna! Nar min mamma kom hem sedan sa visade det sig att han hade kopt godis som lag och vantade pa barnen..oops.

Anonym sa...

Hej vannen,

Va, fint du har gjort pa hemsidan! Lille Nils ar ju hur soooot som helst. Nastan sa att man vill ata upp den lilla pumpan!:) Jag ar nu i Puno / peru. Vi skall snart satta oss pa taget som skall ta oss till cusco / inkaleden. Pa lordag borjar det aventyret. Taget kallas ocksa for by the clouds. Vi kommer bitvis att vara over 42000 movh. Hor av mig nar vi ar tillbaka efter inka. Massor av kramar Malin

Millan sa...

Hej! Tack for kommentaren och tack for mailen ocksa. Vilket aventyr du ar pa!! Later helt otroligt. Ha det nu sa bra pa Inkaleden. Stor kram xxx

Saltistjejen sa...

Å vad fin Nils var i sin pumpakostym!!! Supersöt!
Och jag tycker era egenhändigt karvade pumpor var fin de med!

Såg förresten att du haft besök nyligen. Vad roligt! Det är alltid så kul när det kommer folk och hälsar på en från Sverige. Och precis som du säger så är det ju inte långt till jul nu, och jag förstod att ni skulle till Sverige i jul. Så då får ni ju träffa familjen igen snart!

Annika sa...

Vilken ansiktslyftning för bloggen!! Jättesnygg header!! Nils är så söt som pumpa!
Gillar era karvade pumpor också!
Själv är jag BLÅ idag eftersom mitt kära besök nu är tillbaks i Sve igen...Känner mig lite ensam...buhu!

Millan sa...

Saltis - Ja visst var han lite sot som pumpa :-) Det tyckte han sjalv ocksa. Han var stolt som en tupp nar han tick till dagis i sin mundering i onsdags.
Det ar alltid lika roligt med sverigebesok och alltid lika trist nar de aker igen. Men som sagt.. snart ar det jul och da ses vi igen!!

Annika - Tack!! Det kandes som om det var pa tiden med ett ansiktslyft for bloggen :-). Lite hostkansla sa dar...
Usch vad trist att din bror och svagerska akt igen. Tiden gar alltid alldeles for fort nar man har besok och avskeden ar vidriga. Man vanjer sig nog aldrig vid dem. Hoppas att ni far traffas snart igen! Det later som om ni haft det himla roligt ihop!! kram